WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

ParkeerGarage voorzien van FULL HD IPcamera's

Je auto veilig neerzetten is belangrijk, want terug komen met een stuk ruit of gestolen goederen dat is nooit leuk. Door goede camera’s te plaatsen schrikt het af en kan er bij een diefstal of inbraak of vernieling naar de beelden worden gekeken om op die manier de daders te vinden en als bewijs bij de politie in te leveren.

 

Deze parkeer garage hebben we mogen voorzien van HD bewakingcamera met microfoon zodat niet alleen beelden worden opgenomen maar ook geluid door de digitale microfoon. De camera’s worden op twee locaties digitaal opgeslagen, in 8MB per sec FULL HD haarscherp beeld, duidelijker kan bijna niet… je ziet zelfs het rook uit de uitlaat komen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant