WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Panorama bewakingscamera beeld op camerapaal

Een prachtige constructie waarbij het ultieme uit het zicht kan worden gehaald. Door gebruik te maken van een speciale koppeling en een mooie behuizing hebben we de camera’s 3-axis kunnen afstellen en het zichtveld zeer groot kunnen maken.

 

Waar een PTZ speeddome camera 360graden kan draaien en je soms net het belangrijke beeld kan missen, is deze oplossing ideaal te noemen. Met meerdere camera’s alles in beeld prachtig haar scherp in FULL HD beeld weergave! De Dahua HD IPcamera’s zijn gekoppeld doormiddel van een straal verbinding zodat alles draadloos door de lucht gaat.

 

De camerabeelden komen op de harddisk recorder een NVR digitale server incl software terecht waar ze ook hun bewegingen doorgeven en vanuit waar de klant alles kan beheren en zien.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant