WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Nooddeur verklikkersysteem

Een nooddeur verklikkersysteem dat werkt en doet wat het moet doen. De digitale mogelijkheden die een nooddeur verklikkersysteem te bieden heeft, zijn ideaal inzetbaar voor onder andere de zorg en bedrijven.

 

Weten welke deur geopend is en wanneer deze weer dicht is gegaan, een koppeling tussen camera’s of sleutelbeheersystemen afstemmen op de verklikkers: het is allemaal mogelijk met ons digitale deurverklikkersysteem.

 

Op deze zorglocatie is er een digitaal deurverklikkersysteem geplaatst. De digitale deurverklikker zal bij het openen van een deur een melding sturen naar één of meerdere telefoons en een sirene laten afgaan. Op de telefoon en een scherm zal te zien zijn welke deur open is gegaan. Daarnaast kunnen de camerabeelden opgenomen en teruggekeken worden.

Camerainstallatie.nl

Een pushbericht als de deur open of dicht gaat

Door de digitale melding weet je direct welke deur open en dicht is gegaan. De digitale verklikker is, indien gewenst, te koppelen aan een sleutelbeheersysteem en camerabewakingssysteem.

De digitale verklikker is dan ook een ideaal systeem voor de zorg, maar ook voor bedrijven of gebouwen waar nooddeuren gebruikt worden om naar buiten te gaan. Het gebruik van nood- en/of vluchtdeuren is namelijk niet toegestaan om te gebruiken voor een ander doel. Het nooddeuren verklikkersysteem is ideaal als u meerdere panden of locaties aan elkaar zou willen verbinden, gezien alles modulair is.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant