WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Nachtzicht bewakingscamera met monitor in de woonkamer

Wij leveren en installeren geen draadloze wifi camera’s, simpelweg omdat wij daar geen garantie op kunnen geven en niet achter deze methode staan. Wij leveren kwaliteit en willen u dan ook alleen voorzien van de beste systemen.

 

Bij het trekken van de bekabeling denken wij altijd aan het totaal plaatje en gewenste eindresultaat. Een groot deel van ons werk bestaan dan ook uit het creatief meedenken om te zorgen dat alle kabels op een nette manier weggewerkt kunnen worden.

Camerainstallatie.nl

Bij het installeren van de beveiligingscamera’s op deze woning hadden wij te maken met veel detailwerk, aangezien de woning netjes afgewerkt is en beschikt over een rieten dak. Zoals op de foto’s te zien is, is de bekabeling onzichtbaar weggewerkt. Niet voor niets zijn wij trots op onze ervaren en vakkundige monteurs.

 

Zowel het alarm al de camera’s en de monitor zijn netjes geplaatst en afgewerkt. De automatische programma’s doen op de achtergrond hun werk en verzorgen de detectie van ongewenste bezoekers. Er is gekozen voor 4K beveiligingscamera’s met slimme bewegingsdetectie. Deze camera’s zijn in staat om personen, objecten en dieren te herkennen.

 

Niet alleen overdag zijn de beelden haarscherp, maar ook ’s nachts leveren de camera’s heldere beelden. Wij staan voor kwaliteit en bezuinigen dan ook niet op onze materiaalkeuze. Wij kunnen dan ook met zekerheid zeggen dat onze camera’s écht goed zijn en dat wij kwaliteit leveren.

 

Bent u op zoek naar een goed beveiligingssysteem? Dan zijn wij de juiste partner. Wij leveren complete beveiligingsinstallaties, van camerasysteem tot alarmsysteem en intercominstallaties. Al meer dan 22 jaar leveren, installeren en monteren wij volledige beveiligingssystemen.

 

Bij ons bent u geen nummertje, maar heeft u een vast contactpersoon en kunt u onze helpdesk eenvoudig bereiken. Wij werken niet met moeilijke procedures, maar met korte lijnen en duidelijkheid. Wij streven ernaar om u zo snel en gemakkelijk mogelijk te kunnen helpen.

 

Onze beveiligingscamera’s werken 24 uur per dag en in alle weersomstandigheden, van zon tot wind, regen en sneeuw. Er blijven geen druppels op de lens zitten en er ontstaan geen vlekken in beeld, aangezien de lenzen van onze beveiligingscamera’s gemaakt zijn om in alle weersomstandigheden optimaal te functioneren. Hierdoor beschikt u altijd over de mees nauwkeurige beelden. Benieuwd wat de beste beveiligingsoplossing voor uw woning, bedrijf of terrein is? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant