WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Luxe tablet voor bewakingsbeelden

Voor deze woning hebben wij al eens eerder de bewakingscamera’s inclusief een monitor mogen monteren en installeren. De monitor maakt een directe verbinding met de camera’s, waardoor de beelden live te bekijken zijn. Door de centrale plaatsing zijn de camerabeelden vanuit elk punt in de woonkamer te zien.

Camerainstallatie.nl

Nu was de extra wens ontstaan om ook de verwarming, Philips Hue en de geluidsinstallatie te kunnen bedienen via een touchscreen (tablet), terwijl de camerabeelden op ditzelfde scherm bekeken kunnen worden. Wij hebben de tablet met een speciale tablet muurbeugel gemonteerd. Deze beugel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar de (volgens ons) meest luxe kleur is de zwarte variant.

 

De tablet muurbeugel is er zowel in inbouw als opbouw en de stroomkabel kan netjes weggewerkt worden, waardoor deze niet zichtbaar is. Wij hebben de monitor laten hangen, waardoor deze nu gebruikt kan worden voor de domotica in de woning. De camerabeelden zijn live te bekijken op het grote scherm en kunnen teruggekeken worden op de tablet. Met de tablet kunnen camera’s ook nog eens bestuurd worden.

 

De tablet is niet alleen handig, leuk speelgoed, maar geeft ook nog eens een extra luxe uitstraling aan uw woning!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant