WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Luxe intercom met touchscreen en app

Een mooie, luxe intercom met touchscreen en app op de telefoon: een geweldige combinatie die klaar is voor de toekomst. Op de twee intercomschermen kunt u zien wie er voor de deur staat en kunt u de deur openen of praten met degene die voor de deur staat. Bent u niet thuis? Dan kunt u exact dezelfde handelingen verrichten met de gekoppelde app op uw mobiele telefoon!

Camerainstallatie.nl

Bij dit project hebben wij gebruik gemaakt van een speciale techniek om zowel de bekabeling als de intercom te vervangen. Hierdoor kunnen alle intercoms, ook de hele oude, vervangen worden door een nieuw en modern systeem. Wij leveren en installeren intercoms vanaf 1 tot wel 355 schermen en maken voor elk project een uniek plan op maat.

 

De schermen hebben wij standaard in de kleuren zwart en wit, maar een andere kleur naar wens kan ook gerealiseerd worden. Dit geldt ook voor het buitenpaneel en de belknoppen, waardoor het gehele intercomsysteem op maat en naar uw smaak gemaakt kan worden.

 

Intercom vervangen, installeren of een andere offerte opvragen?

Heeft u een locatie waar u een intercom zou willen plaatsen of vervangen? Wij installeren en leveren complete intercomsystemen én zorgen ervoor dat uw oude intercom een volledige upgrade krijgt.

 

Vraag gerust een offerte aan of neem contact met ons op voor een afspraak. Onze adviseurs komen graag bij u langs op locatie om u te voorzien van alle informatie en een goed plan van aanpak.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant