WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

IPcamerasysteem met intercom koppeling

Dit huis in Almere Noorderplassen hebben we mogen voorzien van 2 stuks zeer luxe IP HD bewakingcamera’s welke gekoppeld zijn op een camerasysteem welke alles digitaal op kan nemen. Het Intercom systeem welke we tevens geplaatst hebben met ingebouwde bel /speaker / camera / monitor kan op meerdere plekken in huis worden bekeken.

 

De camera’s zijn via de iPhone, iPad, en of computer gewoon live te bekijken, en of terug te kijken dat maakt het makkelijk om op afstand gewoon mee te kijken wat er zich afspeelt als u niet thuis bent.

 

Er zijn geen kabels te zien, alles netjes weggewerkt en aangesloten op het internet netwerk.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Alles binnen handbereik met een video deur intercom systeem

Het gemak van een intercom is met de jaren groter en groter geworden. Waar je vroeger enkel kon horen en spreken is het nu al standaard met een camera voorzien. De keuze is reuze en wij maken het u gemakkelijk door ALL-IN kant en klare pakketten aan te bieden inclusief montage en installatie door onze eigen monteurs.

Met één druk op de knop kunt de voordeur, voorzien van een deuropener, op afstand openen.

 

De intercom systemen zijn zowel draadloos als bekabeld mogelijk om aan te sluiten en monteren wij vakkundig voor u naar uw wensen. Natuurlijk kunnen wij ook het intercom systeem combineren met een alarm en of bewakingscamera of IP-camerasysteem.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant