WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

IPcamera op woonhuis (FULL HD) camerabewaking

Voor een woonhuis waar zeer recent een inbraak is gepleegd is er gekozen voor camera’s en een bewegingssensor LED lamp (energie zuinige buitenlamp).

 

De camera’s zijn zo geplaatst dat de bekabeling niet te zien is, alles is keurig weggewerkt en komt centraal op een opslag harddisk recorder waardoor de beelden ook via internet te bekijken zijn.

 

Hier maken we gebruik van een Dual Layer techniek waardoor de beelden op verschillende plekken worden opgeslagen het maakt dan ook niet uit of deze recorder e.v.t gestolen zou worden of stuk zou gaan immers staan de beelden ook op diverse andere locaties opgeslagen.

 

LED verlichting buiten
Ideaal om i.c.m bewaking en of camera’s te gaan gebruiken, zodra de verlichting goed in orde is zullen de kleuren ook veel mooier uit komen, maar ook heeft verlichting een afschrik effect.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant