WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Industriële Camera bewaking installatie

Verschillende technieken combineren op een industrie terrein. Voor deze locatie hebben wij zowel Glasvezel als UTP en draadloze straalzenders gebruikt. De verschillende technieken komen samen op de centrale server waarop de beeld analyse plaats vind.

 

De cameras worden zowel gebruikt voor kwaliteits controle, als ook voor beveiliging en bewaking van het terrein. Er zijn op het terrein zowel binnen als buiten camera’s geplaats. Er is gekozen voor 70graden, 90 graden 180 graden en 360 graden bewaking camera’s ideaal als je de juiste toepassing er op inricht.

 

Camerainstallatie.nl

De camera beelden op de centrale CMS server zijn zowel live te bekijken als ook terug te spelen. Ook kan er gebruik gemaakt worden van onze meegeleverde analyse software hiermee kan geteld worden hoeveel autos, personen op het terrein zijn en of zijn geweest, maar ook wat de drukste plekken zijn op het terrein.

 

Industriële camera nachtzicht

 

In het geval van problemen zou zelfs gezichtsherkenning gebruikt kunnen worden op de door ons geïnstalleerde bewakingscameras. Het kabel tracé is volledig door ons getrokken en aangelegd, hiervoor zijn de kabels ingegraven. De bekabeling van deze bewakingcamera’s is volgens CPR aangesloten en volledig volgens de brand norm geïnstalleerd.

 

CPR Certificering Camerabewaking

 

Kabels trekken en ingrvaen voor camerabewaking en netwerk

 

Gecertificeerde camerabewaking en bewakingscamera producten installeren wij van CameraInstallatie standaard altijd volgens de norm en regelgeving.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant