WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Inbouw dome camera in plafond woning beveiliging

Een camera in huis is natuurlijk niet direct het mooiste onderdeel
Wat je je kan verzinnen. Je kan een camera welke je in huis wil plaatsen wel proberen zo mooi mogelijk weg te werken. Wij kiezen steeds vaker voor een camera in het plafond in te bouwen. De camera is op deze manier verzonken en je ziet zo slechts en enkel nog het bolletje.

 

Ook voor bedrijven en instellingen zou een inbouw camera binnen een bedrijf of kantoor omgeving mooi zijn qua zicht en het subtiel wegwerken. Een bewakingscamera in systeemplafond is op deze manier zelfs nog mooi te maken.

 

Installatie van dergelijke camera’s en het vinden van oplossingen hoe een camera mooi gemaakt kan worden wij denken graag mee in het vinden van de meest fijne oplossing om uw object te beveiligen en bewaken.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant