WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Hector Chicken, Camerabewaking

“Nu wil ik het in een keer goed doen,” dat is wat de eigenaar ons vertelde.. door ervaring met een ander installatie bedrijf heeft hij de nodige nare ervaringen betreft slechte kwaliteit beelden. Hij wilde het dit keer echt goed doen.

 

Wat hij echter niet had verwacht, was dat hij minder kwijt zou zijn dan de vorige keer. Tijdens het offerte gesprek dacht hij werkelijk dat we een grap maakte toen we hem vertelde dat zijn wensen hem totaal 1390,- euro Ex btw zouden kosten incl montage.

 

Nog ver voor zijn opening is alles binnen 1 dag netjes door onze monteurs geïnstalleerd, via zijn iPhone kon hij de beelden gewoon bekijken. Op dit moment heeft hij 6 installaties door ons draaien naar volle tevredenheid.

 

* Update
Deze camerabewaking opstelling heeft zijn diensten bewezen nadat iemand probeerde meerdere keren met het zelfde bonnetje zijn eten af te rekenen. De winkel manager wist dit door het camera bewaking systeem te zien/volgen en heeft actie kunnen ondernemen.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant