WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

HD IPcamera's voor woonhuis met kantoor

Voor kantoor aan huis is het niet alleen een luxe aanvulling op het alarm systeem maar zeer zeker ook een moderne manier van om je heen kijken of alles er nog netjes bij staat.

 

Met dit camerasysteem is er dag en nacht in zeer helder beeld te zien hoe de omgeving er bij staat. Zowel de auto, de oprit, de voordeur, de gang, als de gehele omtrek van het pand is alles in de gaten te houden.

 

Er is gebruik gemaakt van IP HD camera’s gekoppeld aan een digitale opname recorder welke doormiddel van een POE switch met slechts 1 kabel gevoed is. Hoge beeld kwaliteit is dan ook van groot belang voor een camerasysteem dat mensen zou moeten kunnen herkennen op beeld.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Dit soort camera’s zijn ook ideaal voor kinderdag verblijven, kleine kantoren, woonhuizen.

 

Bewakingscamera’s zijn enorm populair in Purmerend, Hoorn  en Alkmaar, steeds meer huizen maar ook bedrijven en VVE’s kiezen er voor om camera’s in te gaan zetten. Gezien de steeds voorkomende vraag van verzekeraars welke bewijs willen zien is een camerasysteem een uitkomst om doormiddel van camerabeelden te kunnen aantonen wat er gebeurd is.

De door ons geleverde systemen zijn uitermate scherp van kwaliteit en kunnen gezichten, kentekens of andere herkenbaarheden aantonen. Uitgeest, Hoorn, Volendam, Monnickendam, Landsmeer, Zaandam, Zaanstad, Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Limmen, Heilo, Egmond aan Zee, Bergen, Warmenhuizen, Schagen, Callantsoog, Middenmeer,Haarlem, Hillegom, Zandvoort, Bloemendaal, Schalkwijk, Nieuw-Vennep , Den Helder, Medemblik, Enkhuizen, Hoogkarspel, Zwaag, Urk, Tollembeek,  zijn enorm populair te noemen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant