WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

HD CCTV buitensysteem

Zeker als je een grote tuin heb en veel bomen wil je graag weten wat er gebeurd, je kan last hebben van dieren maar ook personen die ongewenst bij je op bezoek komen. Voor deze situatie is er gekozen voor een HD kwaliteit camera set waar zowel de camera’s als de recorder van een en het zelfde merk zijn perfect op elkaar afgestemd en werkelijk haar scherp HD kwaliteit beeld.

 

De juiste IPcamera samenstellen en de juiste recorder kiezen is een vak wat u het beste kan overlaten aan een specialist. Niemand zit er op te wachten om de verkeerde spullen te installeren, en zeker met IPcamera’s is een keuze enorm belangrijk want niet iedere camera is geschikt voor uw wensen. Laat u daarom goed adviseren door onze medewerkers, onze IPcamera specialisten werken dag in dag uit met deze camera’s en weten u er alles over te vertellen. Bel ons gerust voor vragen ook als u nog niet precies weet wat u wenst.

 

Dahua modellen:
HDW2100P / HDW3200S / HFW3200S
– NVR3204P

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant