WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

HD Beveiligingscamera met infrarood nachtzicht

Zeer krachtige infrarood HD beveiligingscamera installatie met groothoek lens hiermee kan u eigenlijk alles in een overzicht zien, een enkele camera die alles kan overzien en een goed en duidelijk FULL HD beeld kan geven.

 

De hoge beeld resolutie maakt het dat deze IP beveiligingscamera uitermate geschikt is om personen te herkennen en duidelijk te zien wat er gebeurd.

 

Zien wie er voor de voordeur staat zonder van de bank af te gaan, gewoon op een monitor, een scherm, een tablet of smartphone dit kan allemaal met deze FULL HD Beveiligingscamera met een groothoek beeld weergave.

 

iPhone, iPad, Android, Windows, Mac, allemaal mogelijkheden om uw camerabeelden van dit beveiligingscamera systeem op te kunnen uitlezen. Of het nu vanaf een vaste computers is of een mobiele telefoon, een tablet of een monitor. Een professionele voordeur bewakingscamera gaat lang mee, de kwaliteit is zeer hoog en de levensduur lang ! we hebben het dan ook niet over  bouwmarkt producten die na een paar maanden slecht werken.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant