WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Goede kwaliteit camerabeelden voor camera beveiliging Dordrecht

Camerabeelden wil je helder en duidelijk hebben, niet voor niets neem je een camerabewaking systeem je zou immers de daders willen herkennen en kant en klaar aan de verzekering en of politie willen aanleveren.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Onze klant in Dordrecht heeft voor FULL HD full streaming 25FPS camerabewaking beveiliging camera’s gekozen en deze zijn aangesloten op een door POE gevoede harddisk recorder [ NVR ] welke 24/7 waakt en opneemt. 

 

De camera’s zijn van uitstekende kwaliteit, niet alleen qua beeld maar ook de behuizing en het glas kunnen tegen vandalen welke mogelijk een poging tot slopen willen doen. Dit systeem is op dit moment het neusje van de zalm, enorm strak duidelijk en helder beeld, waar je personen op kan herkennen, kentekens kan lezen en waarmee je bij wijze van spreken een film zou kunnen opnemen. Camerabewaking en beveiliging in Dordrecht en omgeving (Papendrecht, Sliedrecht, Werkendam, Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, het gebied om en rond Zuid-Holland) is enorm populair, veel van onze klanten komen uit deze omgeving gezien de overlast welke ze daar ondervinden. Ook kan dit systeem worden aangesloten op de live video toezicht meldkamer, waardoor er een beveiliging medewerker meekijkt en de afgesproken handelingen uit zal voeren bij onraad.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant