WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Full HD Camerabewaking in Heesch

Voor één van de bewoners in Heesch ( Noord Brabant ) hebben wij een mooie Full HD 3.0 Megapixel IP Camerabewaking gemonteerd en geïnstalleerd. Deze 3MP bewakingscamera’s zijn voorzien van zéér scherp beeld, gezichten herkennen zal hier geen probleem mee zijn!

 

Met zo een mooie bewakingscamera moet je natuurlijk wel je beelden kunnen bewaren, hier komt de Netwerk Video Recorder ( NVR ) in het spel. Deze NVR is standaard voorzien van een 1000 GB harde schijf ( HDD) en slaat de beelden circa. 2 weken op ( afhankelijk van de hoeveelheid camera’s er aangesloten zijn) , wanneer de harde schijf vol is worden de oudste beelden verwijderd en word deze met nieuwe beelden overschreven. Dit zorgt ervoor dat u nooit wat mist!

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

 

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant