WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Full HD Bewakingscamera

Een 4 tal FULL HD bewakingscamera’s welke vrij duidelijk zichtbaar zijn en dus erg afschrikken mocht iemand de moeite nemen dit object te gaan betreden. De camerabeelden worden opgeslagen op een digitale harddisk recorder welke aangesloten is via internet en dus ook backups kan maken mocht dit gewenst zijn.

 

Ook kan je op afstand natuurlijk standaard mee kijken, terug kijken op zowel een iPhone, een iPad, of een laptop, Android toestel (zoals HTC, of Samsung als voorbeeld).

 

De gehele installatie is door ons geïnstalleerd en is op ons systeem aangesloten zodat we bij storingen snel kunnen optreden. Gezien alles digitaal is is het voor ons op afstand te programmeren en kunnen we de wensen aanpassen naar smaak.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant