WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Draadloos camerasysteem met 32 bewakingcameras

Een professioneel draadloos camerasysteem het bestaat echt, maar het is wel maatwerk.Op de foto’s is een project te zien welke we in de omgeving van Amsterdam hebben geïnstalleerd, enkele NVR digitale recorders (32 kanaals met FULL HD weergave op alle kanalen mogelijk). Met ultra slimme, super scherpe en energiezuinige IP bewakingscamera’s op het camerasysteem aangesloten.

 

Om het allemaal net even wat mooier af te werken hebben we gekozen om alles in een 12U patchkast te plaatsen, zowel de POE switch, als ook de harddisk recorders staan hier veilig en centraal.

Camerainstallatie.nl

Omdat er enkele camera’s draadloos zijn gemaakt hebben we de benodigde afwerkingsmaterialen en switches ook in de patchkast afgewerkt, dit alles met Cat6 bekabeling als basis en afmontage op een patchpaneel welke in verbinding staat met het Camerasysteem en bewakingcamera’s.

 

Wij installeren voor alle soorten klanten zoals supermarkten,
tankstations maar ook woonhuizen, boerderijen, en wat te denken
van campings. De betere camerabewaking systemen en uw bewakingscamera laten installeren is dan ook geen enkel probleem.

 

Een camerasysteem kopen doet u niet zomaar. Kies daarom voor een systeem op maat met het professionele advies van een van
onze medewerkers.

In ons assortiment hebben wij diverse IP, HD en analoge camerasystemen. Denk dan bijvoorbeeld aan een
camerasysteem voor binnen, voor buiten en zowel bekabeld als ook draadloos.

 

Een camerasysteem zoals wij deze installeren zal altijd
met een als basis een recorder hebben, dit kan een NVR of een
DVR recorder zijn. Daarna kijken we naar de best bij passende
camera in de meest geschikte samenstelling wij hebben meer
dan 5000 bewakingcamera’s uit voorraad leverbaar.

 

U bent opzoek naar een IP of een HD bewakingscamera maar welke IP bewakingscamera is het best voor u geschikt? Er zijn diverse modellen en elke bewakingscamera heeft  weer andere eigenschappen. Laat ons u helpen met het maken van de beste keuze.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant