WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Dome Camera gericht op de tuin

Om de tuin goed in de gaten te kunnen houden was voor deze locatie een camera uiterst geschikt. Op deze locatie hadden we te maken met een open tuin, iedereen kon in en uitlopen het gebeurde dan ook vaak dat er troep/afval in deze tuin gevonden was welke niet door de eigenaren waren geplaatst. Simpelweg 1 camera plaatsen met harddisk recorder was de oplossing voor de bewoners, om alles in de gaten te kunnen houden en eindelijk er achter te komen wie dit deed.

 

Gebruikte materialen 

 

– H.264 DVR Harddisk recorder
– 4.5″  BIG Dome   700TVL

 

Maar is uw huis veilig? En voorzien van een camerabewaking systeem of alarm systeem? Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en dit geheel vrijblijvend.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant