WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dome bewakingscamera op wit plafond

Witte IP netwerk bewakingscamera 1,3Megapixel op een wit plafond afwerking van de bekabeling is gedaan door een trekveer via de lichtspotjes te trekken, hierdoor is er geen gootje te zien en zijn de kabels netjes onzichtbaar weggewerkt.

Camerainstallatie.nl

De camera heeft een 2.8MM lens waardoor hij zeer breed is en de gehele balzaal kan overzien, de camera is aangesloten op een Dahua NVR harddisk recorder welke de videobeelden opslaat in HD kwaliteit de filmpjes zijn dan ook haar zuiver.

 

De camera is ingezet als overzicht camera om tijdens evenementen de omgeving en de ruimte in de gaten te kunnen houden. Een 2.8MM tot 4MM lens is hiervoor perfect geschikt.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant