WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua NVR harddisk recorder installatie

Dit woonhuis is door ons beveiligd met een zeer mooi en uitgebreid beveiligingscamerainstallatie pakket welke aangedreven is door een Dahua NVR harddisk recorder. Het unieke aan deze gekozen recorder is het volledig kunnen opnemen van 4 cameras in een maximale beeld resolutie van FULL HD.

 

De beveiligingscamera’s zijn voorzien van dag en nachtzicht en beschikken over infrarood verlichting zodat de beelden ook in het donker perfect te noemen zijn.

 

Bij dit woonhuis zijnde beveiligingscamera’s gemonteerd in de nok van de woning om een compleet overzicht te verkrijgen, daarnaast is er gekozen voor de achterkant/zijkant en de voordeur.

 

Het beveiligen van de voordeur met een beveiligingscamera is enorm goed om als standaard voorziening te installeren, steeds vaker komen ongewenste gasten woningen binnen of staan ze voor de deur.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant