WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua HD IPcamera op luxe woonhuis

Door gebruik te maken van de juiste bewakingcamera’s kan een huis een ware upgrade krijgen in de beveiliging. Er is hier gebruik gemaakt van een Dahua IPcamera set welke we vakkundig hebben weten te installeren. De bekabeling is zeer netjes weggewerkt en is niet te zien, alsmede een harddisk recorder welke alle beelden netjes opneemt en motion detectie kan weergeven.

 

Door gebruik te maken van de meegeleverde applicatie voor de telefoon en laptop is het mogelijk om de beelden via 3G of 4G , Internet, of WIFI live te bekijken, maar ook terug te kijken.

 

Een hoge beeld resolutie is belangrijk, maar net zo belangrijk is een goede harddisk recorder welke ook de beelden snel genoeg kan wegschrijven hierdoor verliest u geen data. Het gebruik van een WD Purple CCTV harddisk is dan ook een must, wij maken gebruik van deze speciale harddisks zodat camerabeelden ook echt goed kunnen worden opgenomen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

 

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant