WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua Domecamera's op woning - installatie door monteurs CameraInstallatie.nl

Of het nu gaat om een woning of winkel, loods, bedrijf, of terrein onze camerainstallatie monteurs komen iedere dag ergens anders. Met de vele installaties die wij met ons bedrijf mogen installeren maken we dan ook voldoende mee.

 

Op de fotos van dit mooie project zie je een keurig netjes weggewerkte installatie van 4 stuks Dahua Dome camera’s [ IP camera’s ] welke op een NVR harddisk recorder van Dahua zijn geïnstalleerd. Wij installeren al ruim 20 jaar bewakingcamera’s en weten precies wat wij doen, en hoe een kabel netjes weggewerkt kan worden.

Camerainstallatie.nl

En dat niet iedereen een vakman is of er zin in heeft, is natuurlijk logisch… de kracht van de mens is verschillend en de een is nu eenmaal beter met zijn handen dan de ander. Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid en doen dag in dag uit niks anders dan het installeren van bewakingcamera’s , intercom systemen en alarm systemen. Wij installeren vele honderden camera’s per maand en geven een hoop mensen hier een veilig gevoel mee.

 

De installatie voor onze klant op deze fotos was zeker niet makkelijk, het bekabelen was best een aardige klus maar het resultaat mag er zeker zijn ! en het beeld prachtig haar en haar scherp.

Kijk je ogen uit!

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant