WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Dahua Bewakingscamera op woonhuis laten installeren

De bewoners van dit mooie huis hebben, als aanvulling op de standaard beveiliging van hun woning, ook twee bewakingscamera’s van Dahua door ons laten installeren. Als importeur en installateur werken wij graag met het merk Dahua omdat het flexibel, schaalbaar en van de hoogste kwaliteit is. Veel van de camera’s zijn standaard uitgerust met Ik10, wat uniek genoemd mag worden.

 

 

De door ons geïnstalleerde IP-camera’s zijn aangesloten met een kabel die we netjes hebben weggewerkt, zodat deze niet zichtbaar is. Aangezien de camera’s zelf al vrij slim zijn, heeft de recorder minder werk te doen en kan deze extra taken op zich nemen. Naast het feit dat de camera’s slim zijn en meedenken, zijn ze ook zeer energiezuinig met een verbruik van slechts 3,6W aan energie.

 

 

Een professioneel geïnstalleerd IP Bewakingscamerasysteem hoeft niet duur te zijn. Sterker nog, wij zijn er zeker van dat het u geld zal besparen omdat wij alles regelen en u nergens last van zult hebben. U laat het toch ook liever aan de professionals over die weten wat ze doen? Niemand zit erop te wachten om een bedrijf over de vloer te hebben dat nog het wiel moet uitvinden en dat kan leiden tot vervelende gevolgen.

Camerainstallatie.nl

Bewakingscamera laten installeren ?

Camerainstallatie.nl

Waarom een beveiligingscamera laten installeren ?

Als het gaat om de beveiliging van uw huis of bedrijfspand, is het van groot belang dat u het beste beveiligingssysteem installeert. Hoewel er veel doe-het-zelf beveiligingssystemen op de markt zijn, is het aan te raden om het installeren van het systeem over te laten aan professionele installateurs.

 

 

Professionele installateurs hebben niet alleen de kennis en ervaring om het beveiligingssysteem correct te installeren, maar kunnen u ook adviseren over welk systeem het beste bij uw specifieke situatie past. Een professioneel geïnstalleerd beveiligingssysteem biedt u een hogere mate van veiligheid en betrouwbaarheid dan een doe-het-zelf-systeem.

 

 

Daarnaast zorgen professionele installateurs ervoor dat alle onderdelen van het systeem correct zijn geïnstalleerd en geconfigureerd. Ze zorgen ervoor dat de camera’s op de juiste plaatsen zijn geplaatst om het maximale zicht te bieden, dat de opnamen van hoge kwaliteit zijn en dat de opnames kunnen worden opgeslagen op een betrouwbare recorder.

 

 

Bovendien zijn professionele installateurs op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van beveiligingstechnologie en kunnen ze u helpen bij het upgraden van uw beveiligingssysteem wanneer dat nodig is.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant