WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dahua 4K bewakingscamera woonhuis

Op deze woning hebben wij prachtige 4K bewakingscamera’s van Dahua geplaatst en aangesloten op een speciale 4K harddiskrecorder. Dahua, de leverancier en het merk van deze camera’s, is één van de grootste en meest betrouwbare leveranciers als het gaat om bewakingscamera’s. De beelden van deze camera’s zijn zo scherp, dat de camera’s zelfs geschikt zouden zijn om TV opnames te maken!

 

De camera’s geven een haarscherp, perfect dag- én nachtzicht, waardoor personen en auto’s kraakhelder zichtbaar zijn. De bewakingscamera’s zijn aangesloten met kwaliteitsbekabeling, geheel volgens de wet- en regelgeving, en de bekabeling is netjes weggewerkt.

Camerainstallatie.nl

Werkwijze installatie camerabewaking

Iedereen kan op internet zoeken naar bewakingscamera’s en deze bestellen. Tenminste, zo simpel zou het zijn als er niet heel wat heken en ogen aan de installatie zouden zitten. De kennis en ervaring die wij als bedrijf in de afgelopen 25 jaar opgedaan hebben, kunnen u een hoop geld besparen en ergernis voorkomen. De samenstelling van de juiste bewakingscamera in combinatie met de juiste kabel, pluggen, harddiskrecorder en programmering is één ding, maar het geheel installeren op de juiste manier is het allerbelangrijkst.

Wij bieden u onze passie voor techniek en kennis aan, zodat u verzekerd bent van een kwalitatief hoogwaardig beveiligingssysteem met een lange levensduur. Wij stellen voor u een camerabewakingspakket op maat samen, passend bij al uw beveiligingswensen en installeren deze geheel zorgeloos en naar wens voor een vast en laag all-in tarief!

 

Wilt u ook echt goede camerabewaking laten installeren? Of bent u op zoek naar tips, een professioneel advies of de beste offerte? Neem dan gerust contact met ons op!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

 

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant