WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking systeem met dag en nacht HD bewakingcamera's

Een goed bewakingscamerasysteem heeft alleen maar zin als de beeld resolutie ook echt goed en scherp is. Voor deze klant hebben we een systeem mogen plaatsen met zeer hoge beeld resolutie er is gekozen voor FULL HD bewakingcamera’s welke de beelden in 3MP opnemen en afspelen.

 

De Dahua HDBW4300EP camera’s zijn van uitermate goede kwaliteit, en ook nog eens heel goed betaalbaar. De camera’s zijn aangesloten op een zogenoemde harddisk recorder [ NVR ] Deze neemt alle camerabewaking beelden op, en zal ze taggen op basis van bewegingen.

 

Op afstand kunnen de beelden worden bekeken, via de telefoon, de iPad, de computer zodat u altijd kan zien wat er gebeurd en een beslissing kan maken hoe hierop te handelen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant