WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiligingscamera met dag- & nachtzicht

Weer een mooi project opgeleverd zonder dat er een kabel zichtbaar is! Zo zou iedereen wel een bewakingscamera op de voorkant van hun woning willen. Camerabewaking hoeft niet lelijk of storend te zijn om de gewenste doelen te behalen, namelijk afschrikken en bewijslast leveren. De camera die wij voor deze woning mochten plaatsen, kan scherp inzoomen en levert zowel overdag als in de nacht helder beeld.

 

Deze camera kan volledig in kleur de beelden weergeven, ook als het nacht is! Doordat de camera een zeer lichtgevoelige lens heeft, kan deze met extreem weinig licht toch een perfect scherp en gekleurd beeld geven. Hierdoor wordt ook in de nacht alles duidelijk weergegeven, kan de pakkans van de dader vergroot worden en kunt u de politie duidelijk belastbaar bewijs leveren.

Camerainstallatie.nl

Aan slechte camerabeelden heeft niemand wat, maar de politie zeker niet. De enige die er wat aan heeft is de dader en daar maken zij gebruik van: slimme daders herkennen oudere bewakingscamerasystemen maar al te goed. Als een dader een slechter of ouder model bewakingscamera ziet hangen, zullen zij niet afgeschrikt worden.

Mag u ook zomaar een bewakingscamera op uw woning plaatsen? Jazeker, dit mag! Er moet natuurlijk wel rekening gehouden worden met enkele regels. Zo mogen omwonenden of voorbijgangers niet doelbewust gefilmd worden en mogen derden niet benadeeld worden door de camera. Wilt u meer weten over bewakingscamera’s of bent u benieuwd welk systeem het meest geschikt is voor u? Neem dan gerust contact met ons op!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
 Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

 Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant