WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewakingscamera op woning met dag en nachtzicht installatie

Het installeren van een bewakingscamera op een woning is iets dat u waarschijnlijk wenst vanwege de veiligheid en of als er iets gebeurd is waardoor u net even wat meer rust wenst, met zicht op wat er gebeurd.

 

De afwerking van de kabels moet natuurlijk wel keurig netjes want niemand wil een kabeltje zien. Onze vakkennis en passie is al meer dan 20 jaar het afwerken van bekabeling en installeren van netwerken met camera’s verbonden aan een mooi beveiliging systeem.

 

Op de fotos ziet u een installatie zoals wij die eigenlijk dag in dag uit installeren, de bekabeling is keurig afgewerkt en de camera’s zijn uitermate scherp je kan het vergelijken met de beeld kwaliteit van een youtube uitzending… beter dan een gemiddelde tv uitzending en veel beter dan DVD kwaliteit.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant