WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking met beveiligingscamera's voor particulieren

Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren zijn steeds vaker op zoek naar manieren om hun woning goed te beveiligen. Een beveiligingscamera laten installeren bij u thuis is hiervoor de oplossing. Wanneer u heeft besloten om een camera voor thuis aan te schaffen, helpen wij u geheel vrijblijvend met het samenstellen van het beste pakket voor uw woning. Onze experts adviseren u over de plaatsing van de camera’s, het type camera en het gebruik van draadloze of juist bekabelde camera’s.

 

Camerabewaking is dan ook erg populair ! zeker sinds de komst van AI slimme beveiligingscamera’s. Zo is een Alarm systeem vaak overbodig en lost een beveiligingscamera systeem de meeste meldingen op.

Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Camerainstallatie.nl |

Eigen voorraad

Camerainstallatie.nl |

Direct contact

Camerainstallatie.nl |

Oplossingen op maat

Camera installatie en meer

Niet wat je zoekt? Vraag een offerte op maat aan

Wij helpen je graag vrijblijvend en gratis verder met het samenstellen van jouw gewenste oplossing op basis van jouw situatie en eventuele eisen.

Offerte aanvragen

Camerabeveiliging bij u thuis

Het juiste advies voor camerabeveiliging bij u thuis is goud waard. Bij CameraInstallatie.nl helpen we u dan ook graag met het maken van de juiste keuze en het samenstellen van een pakket voor camerabewaking. Als eerste zal een van onze adviseurs bij u op locatie een plan uitwerken. Hierdoor weet u zeker dat u het meest optimale camerasysteem inclusief installatie krijgt. Ook wordt gelijk aangegeven wat de installatie gaat kosten, waardoor u direct weet waar u aan toe bent. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan. Het is ook mogelijk om de kosten online te berekenen via onze handige online tool.

 

Wij snappen heel goed dat niet in iedereen een vakman schuilgaat. Vandaar dat wij bij al onze pakketten voor camerabewaking altijd professionele installatie én montage aanbieden. Onze experts nemen het gehele proces rond de camera installatie bij u thuis uit handen.

 

Wilt u liever zelf de camera’s installeren? Geen probleem, dat is natuurlijk ook mogelijk. Mocht u tijdens het installeren van de beveiligingscamera toch hulp nodig hebben? Dan staan onze experts voor u klaar.

Genoeg van al die beunhazen?
Pakket samenstellen

Waarom klanten kiezen voor camerabeveiliging van het bedrijf CameraInstallatie.nl

 

Met meer dan 23 jaar ervaring is CameraInstallatie.nl een expert op het gebied van camera installatie, voor zowel particulieren als voor bedrijven. Na vele projecten succesvol te hebben afgerond, weten wij precies wat de meest ideale handelswijze is in elke situatie.

 

Dankzij onze expertise, professionele monteurs en jarenlange ervaring kiezen onze klanten keer op keer voor onze dienstverlening. Onze experts geven gepersonaliseerd advies, monteren de camerasystemen en zorgen dat deze netjes afgewerkt worden. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs.

monteur van camerainstallatie plaatsen van camerabewaking

Slimme beveiligingscamera's en AI gestuurde alarm systemen waken over uw woning

Met de komst van slimme camera’s uitgerust met AI-technologie is het identificeren van dieren, mensen, en voertuigen een fluitje van een cent geworden. Deze camera’s kunnen patronen herkennen en alerts sturen op basis van vooraf ingestelde criteria. Alarm- en camerasystemen kunnen tegenwoordig ook naadloos met elkaar samenwerken. De technologische vooruitgang heeft ervoor gezorgd dat veiligheidsoplossingen nu ook betaalbaar zijn voor huishoudens.

 

Een kwalitatief goed alarmsysteem of camerasysteem hoeft niet langer onbereikbaar te zijn qua prijs. Bijvoorbeeld, een uitstekend camerasysteem, inclusief montage, installatie, camera’s, bekabeling, en de recorder met software en app, kost bij ons slechts 1099 euro. En een alarmsysteem met app, zonder maandelijkse kosten, inclusief montage en installatie, is verkrijgbaar voor 899 euro. Met deze toegankelijke prijzen is het eenvoudiger dan ooit om uw woning te voorzien van de nieuwste beveiligingstechnologieën, zodat u met een gerust hart kunt leven, wetende dat uw eigendommen goed beschermd zijn.

Bij Camerainstallatie.nl begrijpen we dat beveiliging meer is dan alleen het ophangen van een camera. Daarom bieden we een volledige service, van advies tot installatie, om ervoor te zorgen dat uw woning of bedrijf optimaal beveiligd is. Onze ervaren installateurs verzorgen een professionele installatie, waarbij bekabelde systemen de voorkeur krijgen voor maximale betrouwbaarheid – want zoals wij zeggen: voor een probleemloze ervaring, kies geen draadloos beveiligingscamera.

 

Wij behandelen uw woning met zorg en deskundigheid, waarbij we altijd de meest strategische route voor de bekabeling kiezen. Onze service is snel en efficiënt, met meer dan 12.000 tevreden klanten die ons vertrouwen voor hun beveiligingsbehoeften. We bieden enkel de beste kwaliteit camera’s en materialen, geïnstalleerd volgens de hoogste normen en regelgeving.
Zo werken bij volgens de hoge en strenge NEN normen, houden wij ons volledig aan de CPR regelgeving en krijgt u een IK10 gecertificeerde beveiligingscamera.

Marc Herdes en Eline klaver beveiligingscamera en beveiliging specialisten

Camerainstallatie advies KOEN

Onze camera’s zijn geschikt voor zowel binnen als buiten, vandaalbestendig, gecertificeerd, en leveren haarscherpe beelden tot 4K Ultra HD. Dankzij A.I. technologie kunnen ze personen en voertuigen onderscheiden, dag en nacht, tot op 50 meter afstand. En met onze gratis app blijft u altijd en overal verbonden met uw systeem, of u nu live wilt meekijken of opgenomen beelden wilt raadplegen.

 

 

Bij het kiezen van de juiste bewakingscamera staan we samen sterk. Ons deskundige team biedt persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat u de camera krijgt die het beste bij uw situatie past, zonder risico op een miskoop wij weten immers de inhoud van de doos, en de boekjes hebben voor ons geen geheimen. Ontdek de geavanceerde functies van onze slimme beveiligingcamera’s en laat u door ons team begeleiden voor een zorgeloze en feilloze installatie zonder stress of gedoe.

Met Camerainstallatie.nl kiest u voor eenvoud, expertise en uitstekende service, omdat uw veiligheid onze prioriteit is.

Een draadloze of bekabelde beveiligingscamera?

Een draadloze camerabeveiliging set biedt verschillende voordelen, want er hoeven namelijk geen kabels getrokken te worden en dat kan veel tijd en kosten schelen. Toch kent draadloze camerabeveiliging ook enkele nadelen:

 

 

  • U bent afhankelijk van de kwaliteit van uw draadloze internetverbinding.
  • Uw wifi netwerk zal behoorlijk trager worden.
  • Onderbrekingen of een slechte internetverbinding hebben invloed op de camerabeelden die u ontvangt.
  • Echt draadloos is een draadloze camera natuurlijk niet echt, er zit nog steeds een stroomkabel verbonden.
  • Heeft u meerdere draadloze camera’s dan is de betrouwbaarheid ver te zoeken.
  • Een draadloos netwerk kan bij onvoldoende beveiliging gemanipuleerd worden door buitenstaanders.
    en kunnen inbrekers uw gehele camera systeem verstoren zodat ze ongezien naar binnen kunnen.

 

Om bovenstaande redenen raden wij dan ook te allen tijden aan om te kiezen voor een bekabelde camera installatie. Bekabelde camera’s bieden zekerheid en een lange levensduur, maar kunnen ook niet worden gehackt. Hierdoor zal een beveiligingscamera met kabel veel meer zekerheid zal geven.

Woning in Almere beveiligd met bewakingscamera

CPR beveiligingscamera

CPR gecertificeerde kabels

Bij de installatie van het systeem maken al onze monteurs gebruik van de gecertificeerde CPR UTP bekabeling voor de beste kwaliteit en de juiste
brandclassificatie.

 

Stickerpakket

Na de installatie ontvangt u een stickerpakket. In Nederland bent u verplicht duidelijk te melden dat u een beveiliging camerabewakingsysteem heeft. Dit doet u door de stickers te plakken op alle in- en uitgangen

Installatie & Montage

Alle door u aangegeven opties zijn standaard inclusief installatie en montage. Onze monteurs doen er alles aan om vanaf binnenkomst tot vertrek alles netjes te installeren, en dit zonder stress of gedoe

Monteur Dennis van CameraInstallatie.nl heeft een grote buitencamera in zijn handen.

IK10 certificering

Iedere camera is standaard IK10 gecertificeerd. Dat betekent dat de beveiligingscamera vandaal- en val bestendig is tegen 20 joules (beschermd
tegen een object van 5 kilogram van 30cm hoogte)

SmartMotion detection

Met smartmotion detection zal het camerabeveiligings-systeem een registratiepunt markeren waardoor u bewegingen en
situaties snel en gemakkelijk kunt terugvinden, bekijken en/of opslaan

Applicatie/software/opname recorder

Onze pakketten zijn volledig voorzien van complete camerabeveiligingssoftware voor zowel computer, tablet en smartphone. Zo kunnen de beelden overal en altijd live bekeken, terug gekeken of opgeslagen worden.

IVS

Door IVS (Intelligent Video Analytics) kan de beveiligingscamera bewegende objecten analyseren, signaleren en opnames maken aan de hand van de door u ingestelde regels.

 

Beeld van bewakingscamera, gericht op een oprit. Kleurbeeld.

Wat kost camerabewaking?

De prijzen van een beveiligingscamera zijn afhankelijk van het soort camera en de functies. Onze Full HD beveiligingscamera pakketten beginnen bij €1099 en de 4K HD camera’s vanaf €1399. Naast dag- en nachtzicht beschikken alle camera’s ook over bewegingsdetectie.

Om de beveiligingscamera compleet te maken, kunt u ervoor kiezen om uw systeem uit te breiden met één van de drie onderhoudspakketten. Deze pakketten bestaan onder andere uit het uitvoeren van updates, het schoonmaken van de camera’s en het terughalen van oude bewakingsbeelden.

Vraag het de vakspecialist, die weet waar die over spreekt beveiliging is geen kinderspel

Bij het kiezen van beveiliging voor uw huis wilt u natuurlijk het beste. U zoekt een systeem dat waakt terwijl u slaapt, of het nu gaat om een alarm of een camerasysteem. Belangrijk is dat het betrouwbaar functioneert. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan wilt u een deskundig bedrijf kunnen bellen dat echt naar u luistert en een oplossing biedt. Die verre neef die ooit beloofde een camera van de bouwmarkt te installeren, kan ineens druk zijn met andere levensgebeurtenissen, net als die behulpzame buurman die plotseling verhuisd is, met alle gevolgen van dien.

 

Beveiligingstechnologie heeft zich in de afgelopen tien jaar sterk ontwikkeld. De geavanceerde camerasystemen en sensoren van tegenwoordig werken met IP-adressen en andere complexe verbindingen, waardoor grondige kennis essentieel is. U heeft een partner nodig die met u meedenkt, oplossingen aandraagt en vooral, zorgvuldig te werk gaat. Het gaat per slot van rekening om uw veiligheid.

 

Wij zijn die vakidioten, specialisten die hun vak door en door verstaan en precies weten waarover ze praten. Die doos? Wij kennen de inhoud als onze broekzak. En die handleidingen? Voor ons bevatten ze geen enkel geheim. We beheersen ons vak tot in de puntjes en delen onze kennis graag met u in heldere en begrijpelijke taal. Geen gedoe, geen stress, slechts een uitstekende installatie die u de rust geeft om onbezorgd te kunnen slapen.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Persoonlijk en gratis contact met onze beveiliging installatie adviseurs die weten waar ze over praten

Wij begrijpen volledig dat het investeren in een beveiligingscamera of alarmsysteem een grote uitgave is. Om deze reden bieden wij persoonlijk advies, denken we met u mee, en assisteren we u bij het selecteren van het meest geschikte systeem. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u geen miskoop begaat door een product aan te schaffen dat niet voldoet aan uw verwachtingen of van inferieure kwaliteit is.

 

Met onze kennis van de markt, de producten, en bekende valkuilen, leiden wij u weg van producten die u liever vermijdt. Veel bedrijven verkopen bijvoorbeeld OEM-camera’s: merkloze camera’s die er aantrekkelijk uitzien maar uiteindelijk niet leveren wat ze beloven. Dit kan resulteren in een aanzienlijke uitgave zonder het gewenste resultaat, zoals een app die na een jaar niet meer functioneert, of garanties die waardeloos zijn omdat het verkopende bedrijf niet langer bestaat.

 

 

Het proces start met een kennismaking, want de beslissing wie u uw veiligheid toevertrouwt, is niet gering. Wie installeert dat cruciale alarmsysteem of camerabewaking bij u thuis? Voelt het goed, is er een vertrouwensband en wilt u uw geld aan deze partij besteden? Let dus goed op en zorg ervoor dat u geen “kat in de zak” koopt. U kunt uw geld maar één keer uitgeven. Een telefoontje naar ons bedrijf is alles wat nodig is om de eerste stap te zetten. Wij staan klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuzes. En aangezien dit advies geheel vrijblijvend is, wat heeft u te verliezen?

Adviseur Sander van Camerainstallatie.nl

Alles tot in de puntjes geïnstalleerd bij u thuis

Stel je voor hoe prettig het zou zijn als er iemand is die je uitgebreid informeert over alle mogelijkheden, met je meedenkt en zorgt voor een helder en duidelijk plan. Iemand die precies weet wat er moet gebeuren en op de afgesproken dag met het juiste materiaal komt opdagen, zodat aan het einde van de dag je camerabeveiligings- of alarmsysteem perfect functioneert. Het doel is dat deze systemen precies doen wat ze moeten doen, zonder dat je merkt dat er iemand aanwezig is geweest om ze te installeren.

 

 

Dit is voor ons geen uitdaging; ons bedrijf is erop gericht om het hele proces moeiteloos te laten verlopen, zonder enige complicaties of stress. Onze monteurs zijn professioneel, kundig en zetten altijd een stap extra. Je zult zo tevreden zijn over onze service, dat je tijdens verjaardagen enthousiast vertelt over je positieve ervaring met ons.

 

 

Beveiliging nemen we niet licht op; we behandelen dit uiterst serieus. Daarom gebruiken we alleen de beste kwaliteitsproducten en vermijden we namaak of draadloze camera’s die vaak minder betrouwbaar zijn. Alles wordt netjes en onopvallend geïnstalleerd, zodat je niet eens ziet dat wij er zijn geweest. Onze vakmensen, met een passie voor technologie, verzorgen de installatie van alle onderdelen in jouw huis van begin tot eind.

Nieuwbouwwoning beveiliging

De juiste beveiligingscamera, TIP van de installateur

Waarom zou je zelf de uitdaging aangaan om een alarmsysteem of beveiligingscamera te installeren? Bespaar jezelf de moeite. Misschien tref je online of in de bouwmarkt wel een aantrekkelijke aanbieding, maar dan begint het pas. Je staat op een ladder, boort gaten, trekt kabels, en probeert die camera op te hangen – vaak te hoog, te laag, of net niet op de juiste plek. Dan blijkt de kabel te kort, het boorgat te groot, maar uiteindelijk hangt de camera er.

 

Medewerker van CameraInstallatie.nl in een kruipruimte voor trekken van camera kabels

 

De kabel netjes geïnstalleerd

 

Vervolgens probeer je alles aan te sluiten, maar opeens mis je onderdelen, die je dan moet nabestellen. Net wanneer je denkt dat alles compleet is, blijkt de installatie toch complexer dan verwacht. Een paar dagen later, na vele uren werk en het bellen van de helpdesk, werkt het systeem eindelijk – maar het beeld valt tegen en de opnames zijn niet wat je ervan verwachtte. Ook je draadloze netwerk lijdt onder de nieuwe aanwinst. Had je nu maar gekozen voor een bekabeld systeem, maar terugdraaien kan niet meer.

 

Kabel in de voeg, voor een bewakingscamera netjes boren

 

Op de beste manier een kabel route gevonden

 

 

Het resultaat? Frustratie over het uitgegeven geld, een beschadigde woning, lelijke kabels, en een systeem dat niet naar wens functioneert. Achteraf gezien had het inschakelen van een professioneel bedrijf veel problemen kunnen voorkomen. Wat een opluchting zou dat zijn geweest.

 

 

Slijptol bij muur

 

Alles netjes opleveren

 

Bij ons is overleg de sleutel tot succes. We bieden flexibele oplossingen aan, aangepast aan jouw financiële situatie. Of het nu gaat om gespreide betaling of uitstel van betaling voor een deel van de kosten, we vinden samen een oplossing. Het is belangrijk om een miskoop te voorkomen; niemand wordt blij van een beveiligingssysteem dat wellicht voordelig leek, maar niet voldoet. Esthetiek is ook belangrijk; het oog wil tenslotte ook wat.