WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking voor particulieren

Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren zijn steeds vaker op zoek naar manieren om hun woning goed te beveiligen. Een beveiligingscamera laten installeren bij u thuis is hiervoor de oplossing. Wanneer u heeft besloten om een camera voor thuis aan te schaffen, helpen wij u geheel vrijblijvend met het samenstellen van het beste pakket voor uw woning. Onze experts adviseren u over de plaatsing van de camera’s, het type camera en het gebruik van draadloze of juist bekabelde camera’s.

Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Camerainstallatie.nl |

Eigen voorraad

Camerainstallatie.nl |

Direct contact

Camerainstallatie.nl |

Oplossingen op maat

Camerabeveiliging bij u thuis

Het juiste advies voor camerabeveiliging bij u thuis is goud waard. Bij CameraInstallatie.nl helpen we u dan ook graag met het maken van de juiste keuze en het samenstellen van een pakket voor camerabewaking. Als eerste zal een van onze adviseurs bij u op locatie een plan uitwerken. Hierdoor weet u zeker dat u het meest optimale camerasysteem inclusief installatie krijgt. Ook wordt gelijk aangegeven wat de installatie gaat kosten, waardoor u direct weet waar u aan toe bent. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan. Het is ook mogelijk om de kosten online te berekenen via onze handige online tool.

 

Wij snappen heel goed dat niet in iedereen een vakman schuilgaat. Vandaar dat wij bij al onze pakketten voor camerabewaking altijd professionele installatie én montage aanbieden. Onze experts nemen het gehele proces rond de camera installatie bij u thuis uit handen.

 

Wilt u liever zelf de camera’s installeren? Geen probleem, dat is natuurlijk ook mogelijk. Mocht u tijdens het installeren van de beveiligingscamera toch hulp nodig hebben? Dan staan onze experts voor u klaar.

Genoeg van al die beunhazen?
Pakket samenstellen

Waarom klanten kiezen voor camerabeveiliging van het bedrijf CameraInstallatie.nl

 

Met meer dan 23 jaar ervaring is CameraInstallatie.nl een expert op het gebied van camera installatie, voor zowel particulieren als voor bedrijven. Na vele projecten succesvol te hebben afgerond, weten wij precies wat de meest ideale handelswijze is in elke situatie.

 

Dankzij onze expertise, professionele monteurs en jarenlange ervaring kiezen onze klanten keer op keer voor onze dienstverlening. Onze experts geven gepersonaliseerd advies, monteren de camerasystemen en zorgen dat deze netjes afgewerkt worden. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs.

monteur van camerainstallatie plaatsen van camerabewaking

Een draadloze of bekabelde beveiligingscamera?

Een draadloze camerabeveiliging set biedt verschillende voordelen, want er hoeven namelijk geen kabels getrokken te worden en dat kan veel tijd en kosten schelen. Toch kent draadloze camerabeveiliging ook enkele nadelen:

  • U bent afhankelijk van de kwaliteit van uw draadloze internetverbinding.
  • Uw wifi netwerk zal behoorlijk trager worden.
  • Onderbrekingen of een slechte internetverbinding hebben invloed op de camerabeelden die u ontvangt.
  • Echt draadloos is een draadloze camera natuurlijk niet echt, er zit nog steeds een stroomkabel verbonden.
  • Heeft u meerdere draadloze camera’s dan is de betrouwbaarheid ver te zoeken.
  • Een draadloos netwerk kan bij onvoldoende beveiliging gemanipuleerd worden door buitenstaanders.
    en kunnen inbrekers uw gehele camera systeem verstoren zodat ze ongezien naar binnen kunnen.

Om bovenstaande redenen raden wij dan ook te allen tijden aan om te kiezen voor een bekabelde camera installatie. Bekabelde camera’s bieden zekerheid en een lange levensduur, maar kunnen ook niet worden gehackt. Hierdoor zal een IPcamera met kabel veel meer zekerheid zal geven.

Woning in Almere beveiligd met bewakingscamera

Wat kost camerabewaking?

De prijzen van een beveiligingscamera zijn afhankelijk van het soort camera en de functies. Onze Full HD beveiligingscamera pakketten beginnen bij €1099 en de 4K HD camera’s vanaf €1399. Naast dag- en nachtzicht beschikken alle camera’s ook over bewegingsdetectie.

Om de beveiligingscamera compleet te maken, kunt u ervoor kiezen om uw systeem uit te breiden met één van de drie onderhoudspakketten. Deze pakketten bestaan onder andere uit het uitvoeren van updates, het schoonmaken van de camera’s en het terughalen van oude bewakingsbeelden.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl