WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerasysteem thuis, wat kost dat?

E

en camerasysteem thuis laten plaatsen is steeds populairder aan het worden. Maar gaat zo’n installatie nu eigenlijk in zijn werk? Eén van onze monteurs is een dag lang gevolgd door een filmploeg, waarbij er stap voor stap is gefilmd hoe het installatieproces gaat.

Wat doet een camera installatiemonteur?

Het lijkt zo simpel: je koopt wat camera’s, schroeft deze op de muur en verbind ze via wifi met het internet. In de praktijk werkt het installeren toch net even iets anders. Daarnaast werken wij niet met wifi camera’s, omdat deze camera’s vaker last hebben van storingen en een aanzienlijk minder lange levensduur hebben.

Een goede kwaliteitscamera om uw woning mee te beveiligen is een bekabelde bewakingscamera. Wij maken enkel gebruik van gecertificeerde netwerkbekabeling welke door weer en wind jarenlang zonder problemen blijft werken.

 

Bij het gebruik van bekabelde camera’s ligt ook direct de grootste uitdaging: het trekken van de kabels. Niemand wil een kabel zien, wat natuurlijk ook niet mooi is. Het werk van onze monteurs bestaat voor het grootste gedeelte uit het mooi en netjes wegwerken van de kabels. De netwerkkabels die wij installeren, zie je dan ook niet. In de afgelopen 20 jaar hebben wij meerdere trucjes en handigheden geleerd bij de meer dan 100.000 geïnstalleerde camera’s.

 

Welke producten moet je gebruiken voor een bewakingscamerasysteem thuis?

 

Een goede vraag, want hoe weetje of een camera goed is? Een mooie doos of een goed verhaal zeggen namelijk nog niet dat de camera betrouwbaar of technisch goed is. Het herkennen van een goede bewakingscamera is zo makkelijk nog niet, zeker niet met alle hedendaagse marketingtechnieken.

 

Laten we vooropstellen dat 80% van de camera’s troep is. Dit komt door de slechte kwaliteit behuizing, bekabeling of software en is het gevolg van het feit dat fabrikanten op zoek gaan naar goedkope productiemanieren om de verkoopdoelstellingen te kunnen realiseren.

 

Wij, als professioneel bedrijf, verkopen deze camera’s niet. Wij staan namelijk garant voor service en kwaliteit. Wij bieden garantie, ondersteuning, een helpdesk en leveren indien nodig nieuwe of extra onderdelen na. Ons werkproces zit exact zo in elkaar als dat wij in elkaar zitten: voor elk probleem moet een kwaliteitsvolle oplossing zijn!

 

Advies_camerabewaking_op_locatie_camerasysteem_bewaking

 

Wat kost een goed camerasysteem voor thuis?

 

Om direct met de deur in huis te vallen: goedkoop is duurkoop en wij zijn zeker niet de goedkoopste. Wel zijn wij de beste in ons vakgebied en hebben wij een stabiel bedrijf opgebouwd wat er ook echt voor u is als u ons nodig heeft. Wij installeren alleen goede camera’s die een investering zijn voor minimaal 10 jaar. Onze camera’s zijn geschikt om buiten te plaatsen en kunnen dan ook tegen weer en wind. Alles valt en staat bij een juiste installatie, de juiste materialen en een persoonlijk advies.

 

Een goed camerasysteem kost gemiddeld tussen de € 1.000 en € 1.500. Het prijsverschil zit in de beeldkwaliteit en de modellen van de camera’s.

 

pakketten camerabewaking bekijken

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant