WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewakingssysteem voor woning met bekabeling

Dit mooie Camerabewakingssysteem is geinstalleerd door onze monteurs op een vrijstaande woning. Er is gebruik gemaakt van Cat6 netwerk bekabeling om de netwerk camera’s te voorzien van voeding en signaal. De bekabeling loopt naar een centraal punt waarop de dahua cameras en NVR harddisk recorder aangesloten zitten.

 

Professionele camerabewakingsysteem installatie

 

Onze Camerainstallatie monteurs installeren iedere dag bewakingcamera’s en als bedrijf doen we dit al meer dan 20 jaar ! dat is enorm lang en in al deze mooie jaren hebben wij dermate veel kennis opgedaan dat het installeren van een camerabewakingsysteem voor ons net als fietsen is.

 

Wij zijn goed in ons vak, zelfs zo goed dat wij kunnen spreken van specialisme. Onze passie en onze kunnen daar praten we graag over en voor een ieder die het horen wil vertellen wij ons verhaal, ons advies welke camera wel, en welke camera niet.

Camerainstallatie.nl

Camerabewakingsysteem installatie

 

Camerabewaking is een vak, en het is niet zomaar even een camera ophangen. Nee je heb te maken met veel factoren die er voor zorgen dat iets goed of slecht kan worden aangesloten. Denk aan het waterdicht installeren, en er voor zorgen Dat het beeld optimaal is, maar ook de manier van regels ingeven die signalen doorgeven.

 

Onze eigen monteurs weten precies wat ze moeten doen om uw bewaking camera pakket goed te plaatsen, en dit alles voor een vast en laag bedrag. Geen verborgen kosten of kunstmatige lage prijzen, slechte kwaliteit producten of namaak. Wij leveren en installeren kwaliteit, en garanderen dan ook deze kwaliteit. Een klein voorbeeld is dat wij de bekabeling gesloten monteren, dus geen bekabeling te zien en of door te knippen, maar ook niet vatbaar voor regen. Ook maken wij gebruik van materialen die van zeer hoge kwaliteit zijn zodat alles vakkundig en met garantie achtergelaten kan worden.

 

Veel bedrijven bieden zo laag mogelijke prijzen aan, dan ben je lekker goedkoop…. De besparing is 100 euro maar het leed is vele malen groter… Besparen op kwaliteit NOT DONE…. Wij maken dan ook graag gebruik van merk producten zoals DAHUA camera’s en zeker gezien wij Dahua Diamond partner zijn en al sinds 2008 deze kwaliteits producten leveren weten we ook echt waar wij als dahua specialist over praten. De bekabeling doen wij met de kwaliteits producten van datwyler, puur duitse kwaliteit.

Op internet staan goedkope camerabewaking setjes

 

Op internet staan zeer goedkope camerabewaking setjes met hele goedkope bewakingscamera’s vaak zo goedkoop dat je zou denken kan dat wel wat zijn …..  Het antwoord is jammer genoeg echt dat u vaak bedrogen uitkomt.

 

Camera’s die gaan roesten, elektra dat niet klopt, foute voedingen, slechte software, namaak sensoren… en geen ondersteuning en of onderdelen als er iets aan de hand is. De goedkope camera’s op het internet zijn leuk geprijsd maar geven jammer genoeg niet het effect wat je zou willen en is achteraf toch vaak echt goedkoop is duurkoop. Wij adviseren en installeren enkel producten waar we als bedrijf ook echt achter staan en die aan de kwaliteits verwachting voldoen.

 

soorten bewakingscamera modellen

 

Een goede, kwaliteits bewakingscamera geeft zekerheid en een lange levensduur, en een juiste installatie voorkomt kortsluiting, brand en andere ellende.

 

CPR Certificering Camerabewaking

 

Wij werken uitsluitend met A merk materialen, CPR gecertificeerde producten en geïnstalleerd volgens de norm. Zo voorkomt u vervelende storingen, kortsluiting en ergernis als uw producten niet goed werken.

Wat kost een camerabewaking systeem bij de voordeur

 

Wat zou een bewakingscamera systeem ons gaan kosten als we dat zouden laten installeren door jullie Deze vraag krijgen wij enorm veel, en dat is natuurlijk ook logisch want iedereen wil weten wat iets kost. Juist omdat we graag duidelijk zijn, hebben wij als bedrijf er voor gekozen al onze bewakingscamera pakketten incl montage voor ALL-IN tarieven aan te bieden. Via onze handige kosten calculator kan u zelf makkelijk zien wat de kosten zouden zijn als wij het gekozen pakket bij u komen installeren. Via onze calculator  ziet u binnen 20seconden de volledige kosten.

 

Niemand wil kabels zien, of uren lang met een helpdesk aan de lijn zitten met de conclusie dat dat je er uiteindelijk nog niks van snapt. Wij maken het u daarom makkelijk. Al onze pakketten zijn incl. camera installatie en montage. Vanaf het eerste advies, tot aan de installatie zal vlekkeloos verlopen en u zal geen kabel zien, of overlast ondervinden. Een camerabewaking systeem zoals wij deze leveren zijn er voor gemaakt om professioneel de beelden weer te geven en terug te kunnen kijken. Het kijken en terugkijken van de bewakingscamera opnames kan zowel via een monitor, tablet of een smartphone.

Camerabewaking laten installeren

 

Camerabeveiliging installatie pakketten inclusief complete installatie vanaf 1 tot 64+ camera’s. Altijd een vaste betaalbare prijs, en geen onverwachtse kosten achteraf. Compleet & professioneel geïnstalleerd door een camerainstallatie.nl monteur !

Kijk mee op uw computer

 

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u overal en nergens in een handomdraai uw camerabeelden tevoorschijn toveren. U kijkt de beelden eenvoudig terug en exporteert deze wanneer nodig. Dit kan zowel vanaf Windows als macOS computers.

Ultrahoge HD resolutie & kwaliteit

 

Onze Full-HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de laatste technologiën op het gebied van videobewaking. De camera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder alle lichts-omstandigheden. De camera’s zijn tevens voorzien van 3D ruisonderdrukking & BLC (Backlight Compensation)

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

 

Wanneer het donker wordt, schakelen de bewakingscamera’s automatisch over op nachtzicht. De camera past zichzelf aan de lichts-omstandigheden aan waar deze zich in bevind. Doordat de camera is voorzien van infrarood, WDR, BLC & DNR zijn ook de beelden ‘s nachts optimaal!

Waterdicht en vandaalbestendig

 

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Van storm tot ijskou & extreme hitte. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de rest van de behuizing bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s zeer vandaalbestendig. Kortom, niet kapot te krijgen!

Wekenlang opnemen in de hoogste resolutie

 

De opname recorder wordt standaard voorzien van:
✓ 1000GB opslag – bij 1 tot 4 camera’s.
✓ 2000GB  – bij 5 tot 8 met
✓ 4000GB  – Meer dan 8 camera’s
✓ Opslagcapaciteit is ook achteraf te upgraden voor extra lange beeldopslag.

 

De beelden worden in de hoogste kwaliteit vloeiend & veilig opslagen. Zodra de opslag vol is worden de oudste beelden automatisch overschreven voor nieuwe camerabeelden.

 

Installatiekosten & een gratis offerte

 

U heeft interesse in een camerabewaking set & besluit een offerte aanvraag hiervoor te doen. U heeft twee rechterhanden en kennis van zaken, maar simpelweg niet de tijd of energie om het systeem netjes te installeren en te configureren.

 

Wij bieden een complete installatieservice hiervoor, Van A tot Z. Wij komen vrijblijvend langs voor advies op maat. Zo bent u er van verzekerd van de meest optimale installatie. Onze adviseur werkt samen met u een plan uit voor de beveiliging & voorziet u ter plekke van de installatie kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

 

✓ Recorder wordt ingesteld en netjes weg gebouwd
✓ 
De camerabewaking set wordt zorgvuldig afgemonteerd, aangesloten & geconfigureerd
✓ 
De app wordt ingesteld op uw mobiele telefoon & andere gewenste apparaten
✓ 
Onze monteur legt u uit hoe u het systeem kunt bedienen en legt de functies uit
✓ 
Alle camera’s worden afgericht en bekeken in overleg met u.

 

Reactie van de klant

CameraInstallatie.nl  komt op ons over als een bedrijf dat wil meedenken over een goed beveiligingsplan voor de klant maar dat nooit en te nimmer dwingend wil zijn, of erop uit om zoveel mogelijk camera’s te verkopen. Het hele proces van advisering tot plaatsing en nazorg verloopt in goed overleg, zorgvuldig en vriendelijk. Van een professioneel bedrijf mag je dit ook verwachten en voor de meeste klanten zal dit voldoende zijn. Indien daar door omstandigheden behoefte aan is, gaat CameraInstallatie.nl echter nog veel verder. Niet alleen stelden zij alles in het werk om binnen een paar uur een beveiligingscamera te plaatsen maar ook boden zij ons tot het bittere einde en zeer royaal een luisterend oor en vergaande steun.Zij hebben goede verstaanders in huis die direct doorhebben wat de kern van de kwestie is en weten hoe je delicate zaken op een constructieve wijze aanpakt. Wij willen graag alle medewerkers die wij telefonisch of bij ons en oplossingsgerichtheid. Met name willen wij nog dhr. Mike Wessels en dhr. Jeffrey de Korte bedanken voor hun medeleven en hun vergaande bereidheid met ons mee te denken.Beiden zijn juridisch en psychologisch zeer goed onderlegd. De tijd die dhr. Jeffrey de Korte aan ons besteed heeft was niet meer bij te houden. Zijn nimmer aflatende oprechte steun is voor ons van onschatbare waarde geweest.Dat zullen wij nooit vergeten!

 

Camerabewaking als oplossing

 

Voor zowel nieuwe als bestaande situaties hebben wij de meeste creatieve en natuurlijk betaalbare oplossingen. Camerabewaking installeren wij al sinds 1999 en met deze kennis en ervaring weten wij voor u de best passende producten te installeren.

 

– Heeft u camera’s maar werken ze niet naar behoren?
– Bent u op zoek naar kwalitatieve camerabeveiliging?
– Uw camera’s geven niet het gewenste resultaat?
– U wenst meer functionaliteit met u camera’s?
– U kunt uw camera’s niet bekijken op uw smartphone?
– Heeft u hulp nodig met het veiligstellen van camerabeelden?
– Mist u een goede documentatie van uw camerasysteem?
– Wenst u camera’s te verplaatsen of anders op te hangen?

 

Zo hebben wij standaard pakketten waar al reeds alle materialen en ook de complete installatie inzitten. Maar maken wij ook pakketten geheel naar wens en op maat.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant