WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking voor thuis - weten wat je koopt advies

Camerabewaking voor thuis laten installeren met professionele camerabewaking installatie. Wij installeren duurzame professionele camerabewaking oplossingen die ook daadwerkelijke helder en duidelijk beeld geven. U kent ze wel die super mooie aanbiedingen van goedkope camerabewaking setjes, op internet zijn er vele te vinden waar voor 200 tot 500 euro complete camerabewaking setjes worden aangeboden.

 

Camerainstallatie.nl

Goedkope camerabewaking voor thuis is duurkoop

 

Kan je voor weinig geld echt goede camerabewaking spullen kopen. Het antwoord is vrij simpel, iets wat goedkoop is is kwalitatief ook echt een stuk minder goed. Op het eerste gezicht zal je dat niet snel merken want het ziet er ongeveer het zelfde uit… Maar onder de motorkap zijn de verschillen snel merkbaar.

 

Goedkopere bewakingscamera’s hebben vaak een minder goede behuizing en coating die deze zal beschermen tegen weer en wind, de bekabeling inwendig is veelal van slechtere kwaliteit wat op den duur merkbaar zal zijn. Veelal is de gebruikte lens en de beeldsensor het gene waar echt op bespaard is want waar een goede camera los al 200 euro kost, zal een complete set van 200-500 euro nooit deze zelfde goede kwaliteit lens en beeld sensor kunnen bevatten.

 

En een ander belangrijk punt, de ondersteuning, software, app en firmware op de korte termijn zal u hier niks van merken het werkt immers en u heeft beeld. Echter zodra uw telefoon of laptop een nieuwe software update nodig heeft en u geen beeld meer heeft dan komen de echt grote problemen aan het licht. De goedkopere camera’s hebben geen ondersteuning en updates, eenmaal gekocht zal er veelal geen update meer uitkomen en is het wachten tot deze gewoonweg niet meer zal werken.

Camerabewaking thuis laten monteren

 

Ons advies zal dan ook altijd een duurzame installatie zijn, waarbij u iets koopt wat ook echt voor nu en in de toekomst zal blijven werken en zal doen wat het  zou moeten doen. Kwaliteit producten en een professionele installatie zonder prutswerk van een beunhaas.

 

Een van de basis benodigdheden van een goede camerabewaking installatie is de te gebruiken bekabeling, wij gebruiken enkel en alleen CPR goedgekeurde bekabeling met de juiste ader dikte. De kans op brand, oververhitting bij goedkope bekabeling is groot en zal ook de nodige schade kunnen aanrichten.

 

In de afgelopen 20 jaar is er veel kennis opgedaan, deze kennis brengen wij graag aan u over om het maken van mogelijke fouten te voorkomen, en er voor te zorgen dat u het beste krijgt wat voor uw situatie het beste zou passen. Ons advies brengen wij graag aan u over dit doen wij zowel per mail, telefoon en persoonlijk bij u thuis of op kantoor. Onze camerabeveiliging adviseur komt dan ook graag bij u langs om uw wensen te horen en het advies voor u persoonlijk op papier te zetten.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant