WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking voor MVP camping met zeer goede bewakingscamera's

Een prachtige camerabewaking installatie, geïnstalleerd door onze eigen monteurs onder leiding van Eline, welke bij dit project vanaf dag 1 betrokken is geweest.

 

Een 32 kanalen Dahua videorecorder bomvol met 8MP ( 4K ) bewakingscamera’s wederom van Dahua. Een prachtige installatie hebben wij hier mogen achterlaten, geheel volgens NEN8012,  rekening houdende met de geldende CPR norm. De gebruikte Datwyler kabels hebben de juiste brandwerende klasse en zorgen dat alles is zoals het zou moeten zijn.

 

Een goed werkend camera systeem is iets dat je werk uit handen kan nemen, zeker op een camping waar veel gasten verblijven en waar een schade of discussie vervelend kan zijn. Op een camping heb je te maken met auto’s die rond rijden, kinderen die spelen en natuurlijk afval dumping of schade gevallen aan toilet gebouwen.

 

Het door ons geplaatste camera systeem hebben wij van A tot Z compleet bekabeld, hierdoor garanderen wij dat de camerabeelden altijd 24/7 zullen werken en ook echt hun 4K camerabeeld kunnen doorgeven aan de recorder die de beelden moet verwerken.

 

Camerainstallatie.nl

Een bewakingscamera voor de camping ?

 

Een camera voor de beveiliging op de camping zou je denken ?
Ja wat gebeurd er nou op een camping ? maar een camera ziet en doet meer dan alleen dieven vangen.

 

als eigenaar van een camping wil je controle op het terrein, en zien wat er gebeurd en of wat er gebeurd is. Controle kan zijn of goederen voor de horeca wel of niet geleverd zijn, of dat vuilnis wel juist is opgehaald, of dat er afval gedumpt is door andere dan gasten.

 

Als er een ongelukje is geweest, iets gesloopt is, er schade is, een ruzie is ontstaan, of een botsing heeft plaats gevonden. Er gebeurd veel op een camping, en controle is voorkomen en dat is beter dan achteraf moeten zeggen… oeps we hebben het niet gezien, en er dan geen directe oplossing of schuldige kan worden aangewezen.

Alle beveiliging apparatuur hebben wij netjes in patchkasten verdeeld over het terrein geplaatst. De bekabeling is keurig afgewerkt en kan alle camera data centraal laten binnenkomen en op laten nemen op deze Dahua 32 kanalen intelligente video recorder. De recorder is via het internet te benaderen en de beelden worden weergeven op verschillende monitoren.

 

patchkast voor camerabewaking wifi op camping

 

Op de achtergrond kan deze recorder Ai gestuurde intelligentie
toepassen op de camera’s hierdoor kan bijvoorbeeld verzakking van de grond meten en de oorzaak achterhalen middels een heatmap. Bezoekers tellen, of zien hoeveel bezoekers er totaal zijn geweest, aanwezig zijn of per dag passeren. Personen herkennen met gezichtsherkenning of juist een blacklist toepassen.

 

Slimme beweging detectie kan zien of er echt iemand was, en zelfs bij het zoeken kan er gezocht worden op kleuren van een auto als voorbeeld.

 

 

Als eigenaar van een camping is het belangrijk om de veiligheid van de gasten en de faciliteiten te waarborgen. Het toepassen van camerabewaking kan daarbij een essentiële rol spelen.

 

Ten eerste kan het gebruik van camera’s de veiligheid van de gasten verhogen. Door het plaatsen van camera’s op strategische plekken, zoals bij de ingang, parkeerplaatsen en andere drukke gebieden, kan de kans op diefstal, vandalisme en andere criminele activiteiten worden verminderd. Bovendien kunnen de beelden van de camera’s helpen bij het opsporen van verdachte personen en het verzamelen van bewijsmateriaal in het geval van een misdrijf.

 

Ten tweede kan camerabewaking ook bijdragen aan de veiligheid van de faciliteiten op de camping. Denk bijvoorbeeld aan het monitoren van de infrastructuur, zoals sanitairgebouwen en speeltoestellen. Door het plaatsen van camera’s bij deze faciliteiten kan worden voorkomen dat er vernielingen worden aangericht of dat er gevaarlijke situaties ontstaan. Daarnaast kan het ook bijdragen aan de veiligheid van het personeel, omdat er altijd een extra oogje in het zeil wordt gehouden.

 

Tot slot kan camerabewaking ook een gevoel van veiligheid creëren bij de gasten. Door aan te geven dat er camera’s aanwezig zijn op de camping, kunnen gasten zich veiliger voelen en daardoor meer ontspannen genieten van hun verblijf. Dit kan leiden tot een hogere klanttevredenheid en loyaliteit.

 

Kortom, als eigenaar van een camping is het toepassen van camerabewaking een belangrijke investering in de veiligheid van de gasten en faciliteiten. Door het verminderen van criminaliteit, het monitoren van de infrastructuur en het creëren van een gevoel van veiligheid, kan het gebruik van camera’s bijdragen aan een succesvolle en veilige campingervaring voor iedereen.

Wanneer je gebruik maakt van camerabewaking, kan het hebben van bewijslast een groot voordeel zijn. Hieronder vind je enkele redenen waarom:

 

  1. Criminaliteit en overtredingen ontmoedigen: Het hebben van camerabewaking kan criminelen en overtreders ontmoedigen, omdat ze weten dat hun acties vastgelegd worden en ze daardoor later kunnen worden gepakt. Dit kan het aantal incidenten verminderen en een veiligere omgeving creëren voor zowel de bewoners als bezoekers.
  2. Identificatie van daders: Als er een incident plaatsvindt, kan de bewijslast van de camera’s helpen bij het identificeren van de dader(s). Dit kan leiden tot een snellere oplossing van het incident en de dader(s) kunnen vervolgd worden voor hun daden.
  3. Bewijs verzamelen: Camerabewaking kan helpen bij het verzamelen van bewijs voor verschillende doeleinden, zoals bijvoorbeeld verzekering claims of juridische procedures. Het kan ook gebruikt worden om eventuele aansprakelijkheid vast te stellen bij een incident, wat kan helpen om claims te voorkomen.
  4. Preventie van vals beschuldigen: De bewijslast van de camera’s kan ook helpen om valse beschuldigingen te voorkomen. In sommige gevallen kan een persoon ten onrechte beschuldigd worden van een misdrijf, maar het bewijs van de camera’s kan helpen om de waarheid aan het licht te brengen en een onschuldige persoon te beschermen.
  5. Verbetering van de veiligheid: Over het algemeen kan het hebben van camerabewaking de veiligheid van de omgeving verbeteren. Bewoners en bezoekers kunnen zich veiliger voelen in een omgeving waar camerabewaking aanwezig is, waardoor het vertrouwen en de tevredenheid over de woonomgeving kan toenemen.

 

 

Kortom, het hebben van bewijslast bij camerabewaking kan veel voordelen bieden, variërend van het ontmoedigen van criminaliteit en het identificeren van daders tot het verzamelen van bewijs en het verbeteren van de veiligheid.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant