WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking voor Bakker Bart

De vestiging van Bakkerij Bart is weer een stukje veiliger gemaakt door de plaatsing van een modern bewakingscamerasysteem. De set beveiligingscamera’s die in de winkel zijn geplaatst, zorgt ervoor dat de beelden live via het internet en via de meldkamer te bekijken zijn. Daarnaast kunnen de haarscherpe beelden teruggekeken worden. De bewakingscamera’s zijn van het merk Dahua, wat tevens ons huismerk is.

 

De CPR gekeurde bekabeling is volledig aangelegd volgens de wet- en regelgeving. Onze monteurs kiezen de kabelroutes vakkundig en zorgen ervoor dat alle kabels op een veilige en nette manier afgewerkt worden.

 

De harddiskrecorder is gekoppeld aan onze server. De server registreert de meldingen die binnenkomen en kan bij uitval, storingen of andere bijzonderheden direct actie ondernemen. Zo kunnen onze medewerkers altijd direct ondersteuning bieden of een monteur naar de locatie sturen. Vanuit ons kantoor worden de planningen bijgehouden, helpdeskmedewerkers aangestuurd en alle andere problemen opgelost.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant