WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking set installeren

Een complete camerabewaking set koopt u niet bij de bouwmarkt, maar bij de specialist. Het voorkomen van een miskoop gevolgd door een hoop ergernis is goud waard.

 

Wij komen het maar al te vaak tegen: klanten die ons bellen met de vraag of wij een elders gekocht camerasysteem kunnen installeren. Veelal lukt de installatie niet of werken de systemen gewoon helemaal niet. Doodzonde, want u heeft er wel voor betaald.

Camerabewaking laten installeren door de vakman

Onze camerabewaking sets worden door onze ervaren monteurs geïnstalleerd en doen precies wat de sets moeten doen. De bewakingscamera’s die wij verkopen en installeren zijn van dermate hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee. Wij installeren verschillende merken camerabewaking, onder andere Dahua, Hikvision, Sony, Bosch en Axis. Al deze merken werken met dezelfde basis: een netwerkkabel.

 

Het project op onderstaande foto is een woonhuis waar wij een Dahua 4 megapixel camera hebben geplaatst, inclusief bijbehorende PFB203W montagebeugel. Dankzij deze montagebeugel hangt de camera stevig aan de muur en kan de camera verschillende hoeken filmen. Er is bij deze camera gekozen voor een 2,8 mm lens, waardoor er zeer brede hoeken gefilmd kunnen worden. De beelden registreren beweging en worden opgeslagen voor gemiddeld 20 dagen.

 

Deze set is geplaatst door eigen monteurs Gerard en Dennis. Er is gebruik gemaakt van speciale bekabeling en door middel van het creatieve denkvermogen van de monteurs is het gelukt om de kabels netjes weg te werken. De camera is geplaatst zonder dat er een kabel zichtbaar is!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant