WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking op parkeerterrein

Dit parkeerterrein hebben wij mogen voorzien van twee overzichtscamera’s welke het gehele gebied filmen De twee camera’s zijn aangesloten op een harddisk recorder. De beelden worden via de harddisk recorder worden de beelden elke dag verstuurd naar een centrale back-up server. Er is gekozen voor X-series camera’s, waardoor zelfs vliegen op 150 meter afstand gedetecteerd kunnen worden.

 

De harddisk recorder is daarnaast gekoppeld aan de vier andere vestigingen van dit parkeerterrein, waar eenzelfde soort beveiligingscamera’s geïnstalleerd zijn. Vanuit het hoofdkantoor kan de beheerder in één overzicht alle vestigingen in de gaten houden. Bij verdachte situaties worden er automatisch foto’s gemaakt, inclusief tijd en datum, voor in het archief.

Camerainstallatie.nl

Digitale camerabewaking over IP-netwerk

Het complete camerabewakingssysteem is digitaal te beheren via het internet. Doordat er meerdere vestigingen aangesloten zijn op het bewakingscamerasysteem, is het complete beveiligingssysteem te besturen vanuit meerdere locaties.

Camerabewaking kan een hoop tijd en geld besparen. In dit geval hoeft de eigenaar niet meer elke dag iedere locatie na te gaan om alles te inventariseren. Dankzij de bewakingscamera’s kan de eigenaar via directe live beelden alle vestigingen in de gaten houden.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant