WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking op motorcrossbaan

Live kunnen mee kijken tijden de cross races, dat was de wens van een grote motorcross club. Door meerdere HD streaming camera’s te plaatsen is het mogelijk gemaakt dat bezoekers die niet aanwezig konden zijn toch live kunnen meekijken.

 

Er is gebruik gemaakt van AXIS netwerk camera’s welke streaming media ondersteunen. Door een koppeling te maken naar de website van de motor club kunnen de beelden live worden uitgezonden over het internet.

 

Er zijn tal van toepassingen mogelijk door streaming video beeld met bewakingscamera’s te gebruiken. Los van deze 2 camera’s is er ook een compleet camerabewaking systeem met bewakingscamera’s geplaatst van het merk Sony.

 

De camera’s zijn aangesloten op een dag en nacht opname systeem welke zowel de wedstrijden filmen en opnemen alsmede ook naar een externe opslagbron overbrengen. – Live weergave van de beelden via een netwerk en internet aansluiting, via een internetpagina. Ook zou er een mogelijkheid zijn de beelden via 3G te streamen.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


 Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

 Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant