WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking in Café Barneveld

Met als doel het beveiligen van het pand en de bezoekers doormiddel van de camerabeelden een veiliger gevoel te geven, is dit pand voorzien van vier dag en nacht camera’s met nachtzicht.

 

Bewakingsbeelden opnemen

De harddisk recorder is in een afgesloten kluis gemonteerd op een backup noodstroom voorziening zodat bij stroom uitval de recorder zijn werk kan doen.

De beelden worden haarfijn met 600TVL opgenomen op een H.264 recorder welke de beelden gelijk kan omzetten naar *.AVI bestanden.

Camerainstallatie.nl

De recorder is voorzien van 2 stuks USB poorten voor zowel USB stick, als ook een muis. Het besturing systeem draait op een LINUX versie welke zeer stabiel is en weinig processor kracht verwacht en dus meer rekenkracht voor de camerabeelden heeft.Dit camerabewaking systeem kan met 25 frames per sec per kanaal opnemen dat is uitzonderlijk snel en veel frames zeker voor een recorder met 4 kanalen.

 

Er is bewust gekozen voor donkere camera’s deze vallen in de avond/nacht minder op zodat ze in de ruimte opgaan en in de avond niet te opvallend aanwezig zijn.

 

Door camerabewaking juist en subtiel te gaan gebruiken zal het als winst gezien kunnen worden, in bepaalde gevallen is te aanwezige camerabewaking niet op zijn plaats. Onze adviseurs bekijken iedere situatie vanuit diverse oogpunten om zo tot de beste oplossing te komen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant