WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabewaking en alarm voor boerderijen

Voor een prachtige, kostbare boerderij welke ook gebruikt wordt als winkel, mochten wij een camerabewakingssysteem installeren. Op deze boerderij en in de winkel worden veel bezoekers ontvangen en komen dagelijks veel toeristen even rondkijken. Omdat extra personeel niet haalbaar was, is er gekozen voor het afschrikken van eventuele ongewenste personen en het verzamelen van de benodigde bewijslast door middel van bewakingscamera’s.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Voor het gehele pand van zo’n 700 m2 moest een compleet camerasysteem komen, voor een betaalbare prijs. De camera’s die wij hebben gekozen geven zowel overdag als in de nacht haarscherpe beelden weer. Daarnaast zijn de beelden live te bekijken, terug te spoelen en op te slaan. De beelden zijn vanaf vier plekken op vaste monitoren te volgen, maar kunnen ook op afstand bekeken worden. Al onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, van enorme kou tot extreme hitte.

Wilt u ook de veiligheid van uzelf, uw dierbaren en uw eigendommen verhogen? Neem gerust contact met ons op voor advies op locatie of een vrijblijvende offerte. Met onze passie voor veiligheid en techniek verhogen wij al meer dan 30 jaar de veiligheid!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant