WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking Bedrijfspand Emmen

Full HD Camerabeveiliging bij een bedrijfspand in Emmen. Dit bedrijf heeft gekozen voor camerabeveiliging als preventief middel en voor bewijslast. Hiervoor hebben wij het populairste model 4300E gebruikt. Wij hebben bewakingscamera’s met verschillende lensgrootte waardoor we voor elke situatie de juiste bewakingscamera kunnen monteren.

 

In combinatie met de 8 Kanalen Netwerk video Recorder kunnen de beelden terug gekeken worden tot 2 weken na opname.  De oudste opgenomen beelden worden overschreven met nieuwe beelden, zodat er niks gemist zal worden. De beelden kunnen ook Live bekeken worden via de Smartphone / Tablet en PC. Erg handig als je op zakenreis / vakantie of onderweg bent en je bedrijfspand nog wel in de gaten wil houden. Wij hebben voor deze klant ook een scherm direct op de recorder aangesloten zodat zij meteen live kunnen zien wat er in en rondom de winkel gebeurd. Onze Netwerk Video Recorders bevatten standaard een 1000GB harde schijf die de beelden opslaat, deze recorder kan natuurlijk uitgebreid worden tot maar liefst 12000GB.

 

Wenst u graag meer informatie over onze pakketten en prijzen. Bel ons gerust!

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant