WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking Amersfoort op meldkamer aangesloten en gemonteerd

Opzoek naar camerabewaking Amersfoort. Op deze locatie in Amersfoort is een camerabewaking systeem geplaatst welke mop een videobewaking meldkamer is aangesloten. De videobewaking meldkamer is 24/7 verbonden met dit systeem zodat de beelden live bekeken kunnen worden en actie kan worden ondernomen zodra er iets aan de hand is.

 

In Amersfoort hebben wij op dit moment 20+ van dit soort systemen draaien welke centraal gekoppeld zijn aan de videomeldkamer waardoor snel handelen en ongewenste bezoekers sneller ge-detecteert kunnen worden. Een camera bewaking systeem blijkt op deze manier enorm nuttig te zijn en daders worden sneller gepakt nu op videobeeld alles live te zien is, maar ook achteraf de camerabewaking beelden terug te kijken zijn.

Camerainstallatie.nl

Goedkope camerabewaking voor thuis is duurkoop

 

Kan je voor weinig geld echt goede camerabewaking spullen kopen. Het antwoord is vrij simpel, iets wat goedkoop is is kwalitatief ook echt een stuk minder goed. Op het eerste gezicht zal je dat niet snel merkenwant het ziet er ongeveer het zelfde uit… Maar onder de motorkap zijn de verschillen snel merkbaar.

 

Goedkopere bewakingscamera’s hebben vaak een minder goede behuizing in coating die deze zal beschermen tegen weer en wind, de bekabeling inwendig is veelal van slechtere kwaliteit wat op den duur merkbaar zal zijn. Veelal is de gebruikte lens en de beeldsensor het gene waar echt op bespaard is want waar een goede camera los al 200 euro kost, zal een complete set van 200-500 euro nooit deze zelfde goede kwaliteit lens en beeld sensor kunnen bevatten.

 

En een ander belangrijk punt, de ondersteuning, software, app en firmware op de korte termijn zal u hier niks van merken het werkt immers en u heeft beeld. Echter zodra uw telefoon of laptop een nieuwe software update nodig heeft en u geen beeld meer heeft dan komen de echt grote problemen aan het licht. De goedkopere camera’s hebben geen ondersteuning en updates, eenmaal gekocht zal er veelal geen update meer uitkomen en is het wachten tot deze gewoonweg niet meer zal werken.

Camerabewaking thuis laten monteren

 

Ons advies zal dan ook altijd een duurzame installatie zijn, waarbij u iets koopt wat ook echt voor nu en in de toekomst zal blijven werken en zal doen wat het zou moeten doen. Kwaliteit producten en een professionele installatie zonder prutswerk van een beunhaas.

 

Een van de basis benodigdheden van een goede camerabewaking installatie is de te gebruiken bekabeling, wij gebruiken enkel en alleen CPR goedgekeurde bekabeling met de juiste ader dikte. De kans op brand, oververhitting bij goedkope bekabeling is groot en zal ook de nodige schade kunnen aanrichten.

 

In de afgelopen 20 jaar is er veel kennis opgedaan, deze kennis brengen wij graag aan u over om het maken van mogelijke fouten te voorkomen, en er voor te zorgen dat u het beste krijgt wat voor uw situatie het beste zou passen. Ons advies brengen wij graag aan u over dit doen wij zowel per mail, telefoon en persoonlijk bij u thuis of op kantoor. Onze camerabeveiliging adviseur komt dan ook graag bij u langs om uw wensen te horen en het advies voor u persoonlijk op papier te zetten.

 

Camerabewaking inzetten als beveiligingsmiddel

 

Heeft u een woning of bedrijf en is deze nog niet genoeg beveiligd? Dan is het plaatsen van bewakingscamera’s een goed idee! Bij Camerainstallatie.nl hebben wij verschillende pakketten voor uw beveiliging, zo hebben wij bijvoorbeeld een bewakingscamera set van 3 camera’s voor u! Met het plaatsen van bewakingscamera’s zorgt u voor meer veiligheid rondom uw woning en/of bedrijf, ongewenste gasten kunnen worden weggejaagd door de camera en nare situaties worden voorkomen en/of opgenomen voor u. Veel verzekeraar stellen tegenwoordig de eis dat een woning en/of bedrijf bij een dure verzekering ook de juiste beveiliging nodig hebben, het plaatsen van deze camera’s brengt u dus ook voordeel bij uw verzekeraar.

 

Wanneer u zoekt naar de juiste camerabewaking bent u bij Camerainstallatie.nl op het juiste adres, we hebben een divers aanbod aan verschillen pakketten met verschillende soorten camera. De camera’s hebben allemaal verschillende soorten opname kwaliteit en worden allemaal geleverd met gratis installatie en montage. Onze bewakingscamera set zijn bedraad en daarom hebben wij voor de installaties van deze camera’s onze specialisten ter beschikking, zij kunnen voor u alle kabels netjes en mooi wegwerken waardoor het niet meer opvalt. Onze beveiligingscamera set met recorder zorgt ervoor dat u de beelden terug kunt kijken en de live beelden kunt zien. De soorten beeldkwaliteit waar u uit kunt kiezen zijn:

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant