WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking of beveiligingssysteem laten installeren in Soest

Camerainstallatie.nl is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de professionele installatie van A-kwaliteit bewakingscamera’s en alarmsystemen in Soest. Met meer dan 100.000 geïnstalleerde camera’s en alarmsystemen zijn wij een betrouwbare partner voor het installeren van uw beveiligingssysteem.

 

Wij bieden een eenvoudig en transparant concept met vaste lage prijzen inclusief alles wat u nodig heeft. Onze complete camerabewaking- en alarmsystemen zijn te vinden in het menu en kunnen eenvoudig berekend worden met behulp van onze handige calculator.

 

Als u op zoek bent naar de juiste partner voor het installeren van uw beveiligingssysteem in Soest, dan is Camerainstallatie.nl de juiste keuze. Wij staan garant voor professionele en betrouwbare installatie van uw beveiligingssysteem tegen een scherpe prijs.

Richard met Dome bewakingscamera's en gereedschapstas in zijn hand

Alarm of Beveiligingscamera in Soest laten installeren

Op het internet kun je gemakkelijk op zoek gaan naar een bewakingscamera of een alarmsysteem en deze bestellen. Maar helaas is het niet zo eenvoudig als het lijkt. Vaak beland je op een onduidelijke website of in een bouwmarkt waar de ene aanbieding nog goedkoper is dan de andere. Maar hoe goed zijn deze goedkope systemen eigenlijk? Durf je het risico te nemen dat ze niet betrouwbaar zijn en je uiteindelijk meer narigheid bezorgen dan veiligheid bieden?

 

 

Beveiliging is een serieuze zaak en daarom is het beter om iets meer uit te geven en te investeren in kwaliteit. Zo weet je zeker dat het systeem betrouwbaar is en ook nog eens langer meegaat. Ons bedrijf heeft de afgelopen 20 jaar veel kennis en ervaring opgedaan en kan je veel geld besparen en ergernissen voorkomen.

 

 

Het samenstellen van de juiste bewakingscamera of het juiste alarmsysteem is één ding, maar het installeren ervan op de juiste manier is mogelijk nog wel belangrijker. Wij weten precies welke camera’s, kabels, pluggen, harddisk recorders en programmering nodig zijn voor een optimaal beveiligingssysteem. Wij bieden onze passie voor techniek en kennis aan zodat u hiermee uw voordeel kunt doen.

 

 

Wij stellen voor u een camerabewakingspakket op maat samen, dat past bij al uw beveiligingswensen en zorgen ervoor dat het systeem geheel zorgeloos en naar uw wensen wordt geïnstalleerd. Dit doen we voor een vast en all-in tarief, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Kortom, met ons als installatiebedrijf kunt u rekenen op kwaliteit, betrouwbaarheid en een professionele installatie.

Beter vooraf een goed beveiliging systeem dan achteraf balen

Een modern alarm of camera systeem biedt vele voordelen ten opzichte van oudere systemen. Zo zijn moderne systemen vaak uitgerust met geavanceerde technologieën zoals gezichtsherkenning, bewegingsdetectie en remote access, waardoor de gebruiker direct op de hoogte wordt gesteld van verdachte activiteiten en het systeem op afstand kan bedienen. Hierdoor is het mogelijk om direct in te grijpen wanneer er iets misgaat, en kan er snel worden gehandeld om schade of diefstal te voorkomen.

 

 

Daarnaast bieden moderne camera systemen ook de mogelijkheid om live beelden te bekijken op je telefoon, tablet of computer, waar je ook bent. Dit geeft een extra gevoel van veiligheid en controle over je huis, kantoor of winkel, waarbij je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt.

 

 

In Soest kan een modern alarm of camera systeem van groot belang zijn, gezien de inbraken cijfers en criminaliteit. Het is daarom verstandig om vooraf te investeren in een goed beveiligingssysteem, in plaats van achteraf spijt te hebben dat er geen preventieve maatregelen zijn genomen. Door te kiezen voor een betrouwbaar en professioneel installatiebedrijf, zoals Camerainstallatie.nl, kan je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt voor de beveiliging van je huis, kantoor of winkel.

Stappenplan

Bewakingscamera installatie Soest


Contact
Stap 1
Contact

Graag komen wij met u in contact zodat wij samen de wensen kunnen doorspreken. Aan de hand van uw camerabewakingswensen kiezen wij samen met u het beste passende bewakingscamera pakket met professionele installatie.

Contact
Afspraak maken
Stap 2
Afspraak maken

Samen met de planner kijken wij in de agenda voor een datum dat wij de camerainstallatie bij u komen installeren. De kunst is het zoeken van de juiste monteurs bij de klus, immers is iedere monteur anders en is het nog steeds mensenwerk. Doordat wij onze eigen monteurs door en door kennen, weten wij de juiste match te maken voor de camerabewaking installatie bij u op locatie.

Afspraak maken
Montage
Stap 3
Montage

Op de dag van de installatie zal de camerabewakingsmonteur zich netjes bij u voorstellen en samen met u loopt hij alles nog een keer goed door en zal hij duidelijk uitleggen hoe hij dit gaat aanpakken. De installatie monteur zal keurig netjes en schoon werken om tot een goed eindresultaat te komen zodat u uiterst tevreden zult zijn.

De monteur zal hier ongeveer een dag mee bezig zijn om de bekabeling te trekken voor de camera’s, het monteren daarvan en het plaatsen van de harddisk recorder (NVR recorder).

Montage
Installatie
Stap 4
Installatie

Als alle kabels zijn getrokken, de harddisk recorder geplaatst is en alles weer netjes en schoon is, dan zal de installatiemonteur gaan beginnen met programmeren van de camera’s. Zo kunnen de bewakingscamera’s reageren op beweging, of andere patronen registeren welke u zou wensen. Ook zal hij de beveiligingscamera’s en de recorder koppelen aan het internet zodat u op afstand de beelden kunt bekijken en kunt terugkijken op bijvoorbeeld uw tablet of smartphone met een door ons meegeleverde app.

Installatie
Certificering
Stap 5
Certificering

Als alles geïnstalleerd is op de computer, tablet, telefoon en u tevreden bent met de uitleg, dan zal de camerainstallatie monteur stickers plakken, het papierwerk en certificering in orde gaan maken en u vragen of alles naar wens is.

Certificering

HD Camerabewakingspakketten inclusief installatie

Alle HD camerabewakingspakketten zijn compleet en voorzien van HD dome camera(s), harddisk recorder, bekabeling en montage door onze eigen monteurs. Het HD camerabewakingspakket is het meest geschikt als u een kwalitatief hoogwaardige HD bewakingscamera zoekt voor bewijslast of het monitoren van uw omgeving. Als u kiest voor een pakket met Full HD beeld kwaliteit dan hecht u zeer veel waarde aan beeld kwaliteit.

 

De keuze van het juiste pakket en de best passende beeldkwaliteit is afhankelijk van uw persoonlijke wens en budget. Los van de beeldkwaliteit Full HD kan u bij ons ook kiezen voor de Full HD kwaliteit of zelfs Super HD.

 

De montage van het HD camerabewakingspakket zal door onze eigen monteurs gebeuren. De installatiemonteur van Camerainstallatie.nl is een vakman met passie voor techniek! Een vakman die zoekt naar de beste kabelroute en de mooiste afwerking van het gehele bewakingscamerapakket.

 

Al onze HD camerabewakingspakketten zijn voorzien van software voor zowel de computer als ook voor de smartphone, en tablet. Wij zorgen vanzelfsprekende voor een goede en duidelijke uitleg, stickers, papierwerk en documentatie.

 

Wenst u meer uitleg over de mogelijkheden dan komen wij graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en u te voorzien van gratis en vrijblijvend advies.

Camerainstallatie.nl |

Eigen helpdesk

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

22 jaar ervaring

Al 22 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Eigen monteurs

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.