WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Hotel finn maakt veel gebruik van de beveiligingscamera's

Het camera systeem van Hotel Finn in Almere is van onschatbare waarde voor de eigenaren van het hotel. Het systeem biedt niet alleen een extra beveiligingslaag voor de veiligheid van de gasten en het hotel, maar ook de mogelijkheid om de bedrijfsvoering beter te beheren.

 

 

De eigenaren van Hotel Finn in Almere hebben al vaak gebruik gemaakt van het camerasysteem om inzicht te krijgen in de dagelijkse gang van zaken in het hotel. Zo kunnen ze de drukte bij de receptie monitoren en zien of er genoeg personeel aanwezig is om de gasten te bedienen. Daarnaast hebben ze het camerasysteem gebruikt om diefstal te voorkomen en zelfs te betrappen. Een keer heeft het systeem zelfs geholpen bij het terugvinden van een verloren voorwerp van een gast.

 

 

Het systeem is zo handig omdat de beelden van de camera’s kunnen worden bekeken vanaf elke locatie met een internetverbinding, bijvoorbeeld via een smartphone of tablet. Dit geeft de eigenaren de mogelijkheid om het hotel vanaf afstand te monitoren en snel in te grijpen als dat nodig is.

 

 

Het camerasysteem heeft dus niet alleen geholpen om de veiligheid van het hotel te verbeteren, maar ook om de bedrijfsvoering beter te beheren en de gasten een nog betere ervaring te bieden.

Hotel FINN – Camerabewakingssysteem

Hotel FINN in Almere is door ons voorzien van een modern camerabewakingssysteem. Het hotel is gevestigd op de Grote Markt in Almere, een drukke en bekende locatie in het midden van de stad. Bij FINN is er gebruik gemaakt van moderne IP-camera’s van DAHUA. De door ons geïnstalleerde camera’s zijn aangesloten op netwerkkabels welke door het hele hotel zijn getrokken, waardoor wij een stabiel en betrouwbaar netwerk hebben aangelegd.

 

Recent na de verbouwing van het hotel zijn er ook kabels getrokken vanuit het restaurant, zodat ook in het restaurant bewakingscamera’s geplaatst konden worden. Alle camera’s zijn aangesloten op het centrale camerasysteem, waardoor alle beelden vanaf één punt bekeken en teruggekeken kunnen worden.

FINN logo
Camerainstallatie.nl |

Eigen helpdesk

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Al meer dan 23 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Eigen monteurs

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.