WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Internationale school Amity – Wifi aanleg, camerabewaking en netwerk aanleg

Voor de internationale school Amity in Amstelveen hebben wij een uiterst modern wifi-netwerk aan mogen leggen met meer dan 50 wifi zenders. Daarnaast hebben wij het gehele glasvezelnetwerk aangelegd en is het gehele netwerk en IT-beheer bij ons in onderhoud.

 

Los van de wifi-installatie en de netwerkbekabeling op deze mooie school, hebben wij ook 60 bewakingscamera’s geplaatst. Bij deze school is gebruik gemaakt van speciale camera’s, zoals de Auto Speed PTZ speeddome camera, 180 graden camera’s en kentekenregistratie camera’s. Om de camera’s centraal te beheren is er een speciale videomeldkamer gebouwd, waar met 9 40 inch monitoren een videowall is gemaakt.

 

Dit project voor de internationale school Amity is een uniek project waar wij met veel passie aan gewerkt hebben. Niet alleen de samenstelling van de camera’s, maar ook de uitdaging in de aanleg van het netwerk en de zeer unieke locatie hebben ervoor gezorgd dat wij met veel plezier onze werkzaamheden verricht hebben. Het monumentale pand van deze internationale school is in eigendom van Rijsterborgh Vastgoed, een organisatie die bekend staat om de maximale kwaliteit in onderhoud en materiaal voor haar locaties.

Amity logo
Camerainstallatie.nl |

Eigen helpdesk

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Al meer dan 23 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Eigen monteurs

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.