WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabeveiliging zonder zichtbare kabels

Hoe krijgt een monteur de kabels toch zo netjes weggewerkt? Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het monteren van bewakingscamera’s zonder dat er een kabel zichtbaar is! Deze kabels zijn de netwerkkabels die nodig zijn om de bewakingscamera’s aan te sluiten op stroom en de harddiskrecorder. De kabels worden dan ook vanaf de harddiskrecorder naar de plek van de camera getrokken.


Pakket samenstellen
Camerainstallatie.nl

De beste kabelroute voor bewakingscamera’s

Per woning, beveiligingscamera en situatie verschilt de kabelroute die het beste is voor de bewakingscamera’s. Als wij kiezen voor een route die door de kruipruimte loopt, zullen wij een gat boren in de meterkast en vanuit dat punt de kabel begeleiden naar de plek waar de kabel weer omhooggaat. Dit kan bijvoorbeeld via een muur, maar ook via dakpannen zijn.

 

Soms hebben wij minder geluk en biedt de kruipruimte geen oplossing, krijgen wij te maken met vloerverwarming of is er sprake van andere blokkades. In deze gevallen zoeken wij naar een andere oplossing voor de perfecte kabelroute, zoals een regenpijp of een luchtleidingkanaal. Indien ook deze opties niet mogelijk zijn, zoeken wij verder naar andere oplossingen. Het gebeurt dan ook regelmatig dat wij de straatstenen of het voegwerk eruit halen om de bekabeling goed te kunnen leggen. Uiteraard repareren wij netjes alle voegen en laten wij de werkplek perfect achter.

 

Onze monteurs hebben het tot een kunst verheven om alle kabels zo onzichtbaar mogelijk weg te werken. Al onze camera’s worden met behulp van de kabels aangesloten op een harddisk recorder. Bij ons betaalt u geen vervelende, langlopende maandelijkse kosten. U investeert één keer in een goed beveiligingssysteem, waarna u de eigenaar bent van het gehele systeem.

 

Wil u echt een goed en passend beveiligingssysteem laten plaatsen? Wij helpen u graag verder! Bij Camerainstallatie.nl voorzien wij u van een eerlijk en passend advies, gewoon bij u op locatie. Mogen wij u ook voorzien van het beste alarmsysteem, camerabewakingssysteem, intercomsysteem of toegangscontrole? Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvende adviesafspraak in te plannen!

 

  036 529 00 07
  info@camerainstallatie.nl
✅ Gratis advies en offerte op locatie
  Sinds 1999 met passie aan het werk

 

✔️ Camerabewaking
✔️ Hang en sluitwerk
✔️ Alarm systemen
✔️ Intercom
✔️ Netwerk bekabeling & WiFi aanleg
✔️ Slimme verlichting

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant