WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabeveiliging systeem met deurbel video intercom

Huis beveiligen met camera’s en een video deur intercom, een zeer mooie combinatie en zeker met de donkeren dagen die er aan komen. Je weet nooit wie er echt voor de deur om zelfs om de hoek staan maar met dit systeem zie je alles.

 

Door gebruik te maken van deze FULL HD bewakingscamera’s kan u zowel overdag als ook in het pikken donker alles haar en haar scherp zien. De bewakingscamera’s zijn zowel op de computer als ook op de smartphone/tablet te zien en te beheren dit is erg makkelijk zeker als je nagaat dat er met de komst van de golf woning overvallen de laatste tijd toch argwaan is bij bezoek in de latere uren.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant