WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabeveiliging op openbare scholen - Project

Een zeer mooi project waar we de gelegenheid hebben gekregen ons advies te mogen geven en mee te denken aan een oplossing welke past bij de opdrachtgever. Op deze locatie zijn totaal 29 HD camera’s geplaatst welke een ieder in zeer hoge beeld resolutie worden opgenomen en weergegeven.

 

De beelden worden opgenomen op een centrale opslag server, en kunnen op de verschillende plekken binnen en buiten het pand worden mee bekeken en terug bekeken. We hebben hier gebruik gemaakt van de Dahua HDBW4300E en de Dahua HDW4300CP een ieder zeer hoge beeld kwaliteit camera’s.

Camerainstallatie.nl

De bekabeling is keurig weggewerkt en volgens schema aangesloten, er is gebruik gemaakt van Cat6 hardekern bekabeling op patchpanelen voorzien van camera nummers en labels zodat het makkelijk terug te vinden is welke camera waar is en zich bevind.

Het gehele camerasysteem is op een digitale E-map een landkaart vanuit het camera software pakket te beheren en te volgen, zo kunnen loop routes bekeken worden maar ook camera posities makkelijk bekeken worden.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant