WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camerabeveiliging: onzichtbaar of niet?

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij de gekozen camerabewaking in dezelfde kleur kunnen leveren als de gevels of bakstenen. Uiteraard is dat mogelijk, maar is dat ook een verstandige keuze?

 

Afwegingen die gemaakt moeten worden bij het kiezen van de kleur van je camerabeveiliging

 

Het is natuurlijk prachtig, zo’n Dome-camera in dezelfde kleur als je dak of gevel. Maar is het ook een verstandige keuze en loopt u dan niet het grootste voordeel van camerabeveiliging mis?

 

Eén van de belangrijkste redenen om een camerabeveiligingssysteem aan te schaffen, is het afschrikken van inbrekers en ongenode gasten. Camerabewaking die onzichtbaar is, valt niet op en helpt daardoor ook niet om deze personen af te schrikken. Wij geven dan ook altijd het advies om camerabewaking niet onzichtbaar te maken, maar juist op te laten vallen. Bewakingscamera’s die zichtbaar zijn, houden ook hangjongeren en relschoppers op afstand. Om deze reden hebben wij op een terrein in Amsterdam 4K bewakingscamera’s mogen plaatsen.

Camerainstallatie.nl

De witte beveiligingscamera’s van Dahua

 

Wanneer je, net zoals wij, alleen maar met de beste kwaliteit bewakingscamera’s wilt werken voor een schappelijke prijs, kom je al snel uit bij het merk Dahua. Dahua levert voornamelijk witte camera’s, omdat deze bijna altijd goed afsteken tegen panden en huizen. Hierdoor is zijn de beveiligingscamera’s goed zichtbaar voor inbrekers, relschoppers en ongenode gasten. In de afbeeldingen hieronder kun je zien hoe de witte camera’s eruitzien op woningen.

 

Op zoek naar advies over camerabewaking en het afschrikken van indringers?

 

Of je nu gaat voor onopvallende camerabewaking of zichtbare bewakingscamera’s, in beide gevallen helpen wij u graag bij je zoektocht naar een passende oplossing. Laat uw gegevens achter op het contactformulier, stuur een mail naar info@camerainstallatie.nl of neem telefonisch contact op via 036 52 90 007.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant