WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabeveiliging met 18 camera's

In totaal houden 18 camera’s de toegang en uitgangen in de gaten, de camera’s hebben de mogelijkheid om +- 70meter in en uit te kunnen zoomen om zo alles dichter bij te halen mocht dit nodig zijn. Voor het laden en lossen kunnen de camera’s ingezet worden om gericht te zoekenen of te volgen [ track and trace ] de software werkt op 4 grote 24″monitoren welke de beelden in groepsverband weergeven.

 

Door gebruik te maken van buffer stations kunnen de camera’s hun data zonder storing doorzenden naar de hoofdopslag server. De buffer stations hebben 500GB tijdelijke denkt ruimte om de 18 camera’s met een doorvoer van 8Mbit per camera te kunnen garanderen. Het CCTV systeem is aangesloten op een centrale opslag server welke de data tot zich neemt en verder verwerkt ook voor terug halen van beelden. Op het gebied kan er met een IPAD live worden meegekeken en kunnende tussen stations de beelden ook onderling verdelen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant