WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabeveiliging: Corona teststraat

Om te zorgen dat het laten testen op Corona in een veilige omgeving kan, hebben wij voor deze corona teststraat een moderne camerabewaking set mogen plaatsen. De slimme beveiligingscamera’s waken over de eigendommen van zowel de GGD als de bezoekers en zorgen voor een goede controle van de bezoekersstroom.


Offerte aanvragen
Camerainstallatie.nl

Vaak is er op plaatsen met veel bezoekers weinig controle, zeker als er afstand gehouden moet worden. Vanuit de receptie is er bij deze teststraat door middel van diverse monitoren te zien wie er binnenkomt, waardoor de veiligheid van de bezoekers gewaarborgd kan worden.

 

Camerabewaking is een perfect middel om controle te kunnen houden, maar ook om vervelende en ongewenste situaties tegen te gaan. Daarnaast zijn de beelden van de bewakingscamera’s geschikt als geldige bewijslast. Of het nu gaat om vervelende bezoekers, vechtpartijen of diefstal, een bewakingscamera voorziet je van de nodige bewijslast.

Kijk je ogen uit

Bekijk onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant